De ce ai nevoie de tool-uri SEO?

De ce ai nevoie de tool-uri SEO?

3 Shares
0
0
3

Sa recunoastem: oricine vrea sa stie de ce sunt in stare competitorii lui. Ce cuvinte cheie vizeaza? Cat de mult trafic obtine? Cine se leaga de ei?

Acestea sunt toate intrebari la care specialisti SEO, oameni de marketing si proprietari de afaceri doresc sa stie raspunsul. Poate ca situatia dvs. este diferita si cautati sa achizitionati o noua companie online, dar cu siguranta va doriti sa cunoasteti mai multe date inainte de a face o oferta si de a intra intr-un proces de negocieri. Raspunsurile la aceste intrebari pot oferi o perspectiva vitala asupra modului in care se intampla lucrurile pe piata, asupra strategiilor de marketing pe care le utilizeaza competitorii si a multor altele asemenea.

Noi va recomandam sa accesati best seo spy tools pentru a gasi cel mai bun abonament la peste 100 de tooluri pentru SEO. Sigur vei gasi oferta incantatoare.

Iata mai jos prezentarea unuia dintre instrumentele gratuite pentru a observa ce fac competitorii si procesul pe care il puteti parcurge pentru a observa rapid competitorii si pentru a le analiza strategia.

Serpstat este un instrument puternic si in continua crestere in atentie hackerilor, disponibil atat in ​​forme gratuite, cat si platite. Acesta va ajuta sa gasiti concurenti, sa vedeti pagini de top, sa vedeti cuvinte cheie de top si multe altele. Serpstat are patru niveluri diferite de stabilire a preturilor, oferind beneficii pentru toate tipurile de buget.

Modul de utilizare a acestui instrument este cat se poate de simplu. Puteti folosi si versiunea gratuita pentru a va spiona concurentii. Odata ce v-ati inscris pentru un cont gratuit, veti fi dusi in meniul unde puteti naviga prin diferite sectiuni din stanga.

Derulati pana jos pentru a gasi sectiunea Concurenti in partea din stanga a ecranului. Aici veti gasi zonele diferite de date pe care Serpstat le ofera: cautare organica, anunturi, compararea domeniilor si analiza loturilor.

Verificati concurentii de varf in cautarea organica introducand mai intai site-ul dvs. web in bara de cautare de sus. Apoi apare o lista a concurentilor dvs. de cautare organica de top, ajutandu-va sa aflati tot felul de lucruri interesante despre acestia. Dati clic pe lupa pentru a afla mai multe despre cuvinte cheie comune si lipsa.

Veti putea compara pozitia, adaugarea cautarilor premium (in iconite spre stanga) si informatii de baza ale cuvintelor cheie, cum ar fi volumul, CPC si concurenta. In acest punct intervine diferenta dintre gratuit vs platit.

In cazul utilizariiv versiunii gratuite, veti putea vedea numai 10 cuvinte-cheie comune sau lipsa, mai multe fiind disponibile in versiunea cu plata. Cu toate acestea, in ambele variante aveti posibilitatea de a  exporta datele, ceea ce reprezinta o caracteristica foarte utila.

In sectiunea de cautare organica, veti gasi, de asemenea, un grafic pentru distribuirea cuvintelor cheie pe domenii, precum si o sectiune de grafic pentru domeniile de cuvinte cheie si vizibilitate in domeniu. In sectiunea Anunturi, veti vedea automat (de cand ati introdus deja adresa URL de baza) o lista de concurenti in anunturi.

3 Shares
You May Also Like