Am gasit Cognitive SEO la cel mai bun pret

Am gasit Cognitive SEO la cel mai bun pret

0 Shares
0
0
0

Tot navigand pe internet in cautarea celor mai bune utilitare si instrumente pentru SEO am gasit Cognitive SEO alaturi de alte peste 40 de tooluri la cel mai bun pret si am cumparat tot pachetul. De fapt, mi-am facut abonament la super pret. Mai exact am intrat pe seo group deals si pentru ca oferta mi s-a parut avantajoasa am luat tot pachetul.

Daca te intrebi de ce am nevoie de Cognitive SEO si de ce am alergat atata dupa el, iata cateva motive.

Daca sunteti un expert SEO care se bazeaza foarte mult pe continut, atunci acest instrument ar putea avea un impact pozitiv urias asupra campaniei dvs. de SEO si atunci cand vine vorba de instrumentul de cautare de cuvinte cheie in sine, atunci va recomandam sa continuati sa utilizati instrumentul cu care va simtiti cel mai bine .

Eu nu spun ca instrumentul lor de cercetare de cuvinte cheie este rau per se, deoarece este extins (pentru tarile incluse in filtrul de locatie), complet cu detalii si estetic atragatoare. Inca mai cred ca mai sunt nevoie de imbunatatiri care sa-i faca sa se evidentieze de restul.

In general, acesta este un instrument excelent. Este nevoie de imbunatatire, dar isi pastreaza utilitatea din cauza asistentei de continut. Daca aveti nevoie de putin ajutor pentru optimizarea continutului dvs., atunci cu toate mijloacele, utilizati acest instrument.

Legaturile neobisnuite au fost “Red Hot” in ochii Google de ceva timp deja. Luna trecuta, Google si-a actualizat documentul “Scheme de link-uri”, menit sa penalizeze postarea guest posturilor  la scara larga, publicitatea in care se primeste plata si textele ancorate optimizate in comunicatele de presa. Este cu siguranta dificil sa treci prin link-uri si sa verifici manual care dintre legaturile tale sunt naturale sau nu.

Introduceti instrumentul Cognitiv de detectare a legaturilor nenaturale ale SEO. Razvan Gavrilas si echipa lui au lucrat timp de ceva timp la un sistem automat de clasificare pentru legaturi nefiresti. Dupa ce va conectati la contul Cognitiv SEO, selectati oricare dintre campaniile dvs. si accesati Prezentarea detaliata a linkurilor. Apoi, derulati in jos pentru a gasi instrumentul de detectare a legaturilor nefiresti.

Pentru acest instrument, sistemul de clasificare este dupa cum urmeaza:

OK  – Acestea sunt link-uri care trec liniile directoare ale motoarelor de cautare.

Privind mai atent, puteti vedea diverse detalii, cum ar fi:

  • Link Anchor Text
  • Tipul paginii web
  • Link Pozitionat in pozitia x
  • Categoria de pagini web
  • Webpage Language
  • Autoritatea de legatura SEO
  • Autoritatea de domeniu SEO

Poate chiar sa traga o imagine a paginii de la care provine legatura. In partea de jos, puteti selecta ce actiune doriti sa faceti. Aveti posibilitatea sa alegeti fie DISAVOW, IGNORE, fie RECLASSIFY (in acest caz, fie nefiresc sau suspect) link-ul sau intregul domeniu, daca doriti. Puteti chiar sa adaugati etichete si sa adaugati un element de rezolvat.

Link-uri suspecte – acestea sunt link-uri care au fost marcate ca fiind potential nefiresc.

Informatiile afisate sunt, in esenta, aceleasi cu cele din exemplul precedent, cu exceptia motivelor pentru care linkul trebuie sa fie etichetat ca “Suspect” (in acest caz, profilul forumului si autoritatea extrem de redusa). Instrumentul suspecteaza legaturi care sunt create folosind diverse personaje de pe un Forum si cele cu un model de construire a legaturilor nefiresc. Deoarece legaturile suspecte sunt marcate ca fiind potential nefiresti, ar fi prudent sa verificati dublu aceste linkuri daca acestea sunt intr-adevar nenaturale sau nu.

0 Shares
You May Also Like