Tot ce trebuie sa stii despre extensiile de par clip on

Tot ce trebuie sa stii despre extensiile de par clip on

0 Shares
0
0
0

In momentul in care iti doresti sa te bucuri de o podoaba capilara de invidiat, cu siguranta ar trebui sa iti indrepti atentia spre extensiile pentru par, mai ales in conditiile in care parul tau nu are lungimea dorita.

In acest caz, ai putea sa iti indrepti atentia spre extensii clip on, mai ales in conditiile in care iti doresti un par mai bogat si mai indulat.

Extensiile de par clip on, pot sa reprezinte asadar pentru tine cea mai rapida si cea mai eficienta solutie, iar acestea vor arata pe capul tau irezistibil, si vor putea sa fie vopsite in absolut orice nuanta.

Daca te vei ocupa de ingrijirea acestui tip de extensii, ele pot sa aiba o durata de viata indelungata, si vor putea sa fie folosite chiar si pentru a crea diferite efecte de par, cum ar fi un par mai bogat, un par cu volum sau un par mai lung, si de ce nu, poti opta pentru cele mai complexe coafuri.

Referitor la tipul de extensii de par clip on, acestea se impart in doua mari categorii, in functie de tipul de par folosit, astfel ca se pot gasi extensii clip on din par natural (din par uman), si extensii clip on din par sintetic.

Extensiile pentru par clip on, fie ca vorbim despre cele naturale sau despre cele sintetice, ele pot sa fie realizate din par drept, ondulat sau cret, sau din par vopsit in tot felul de culori uniforme ori ombre.

Atunci cand ai de gand sa iti imbogatesti podoaba capilara cu ajutorul acestui tip de extensii, trebuie sa iti alegi acele extensii clip on, care sa aiba o culoare cat mai posibil apropiata de culoarea naturala a parului tau.

In cazul in care ai de gand sa optezi pentru extensii din par natural, atunci ai putea sa alegi extensiile realizate din parul Remy, care sunt orientate in aceiasi directie in mod manual, pentru ca astfel sa se evite incalcirea parului, asa cum se intampla in cazul extensiilor natural de par Non Remy.

Ratia parului este de 95/5, lucru care inseamna ca parul are aproximativ aceiasi lungime, motiv pentru care si densitatea parului este pastrata indepand de la baza si pana la varfuri, in speranta ca se va elimina aspectul inestetic al parului filat si subtiat.

Calitatea acestor extensii pentru par este una foarte mare, motiv datorita caruia, in cazul in care ele vor beneficia de o ingrijire exemplara, vor avea un aspect sanatos si matasos foarte mult timp.

Extensiile pentru par natural 100% Remy Clip On ii vor putea oferi podoabei tale capilare un aspect matasos si sanatos pentru o perioada de timp indelungata.

Un alt amanunt foarte important referitor la aceste extensii de par, este acela ca ele se pot nuanta, vopsi sau coafa in functie de preferinte.

Asadar, in momentul in care ai nevoie de extensii pentru par, cu siguranta extensiile de par clip on, pot sa reprezinte pentru tine cea mai buna solutie, iar rezultatul te va multumi.

0 Shares
You May Also Like