Sphygmomanometre veterinare

Sphygmomanometre veterinare

0 Shares
0
0
0

In momentul in care discutam despre Vet Sphygmomanometers, precizam faptul ca sunt dispozitive medicale care au fost create special pentru a permite evaluarea rapida a hipertensiunii la caini. La HDMMedical veti gasi diferite sfigmomanometre pentru monitorizarea manuala a tensiunii arteriale la caini, precum si accesoriile compatibile la preturi accesibile.

Sphygmomanometre pentru caini si animale mai mari

Un sfigmomanometru pentru animale intra intotdeauna in uz atunci cand este posibil ca hipertensiunea sa fie confirmata sau eliminata la un animal. Spre deosebire de oameni, hipertensiunea la animale este, de obicei, o indicatie a unei boli secundare.

Prin urmare, o masurare a tensiunii arteriale trebuie efectuata o data pe an, in special pentru caini, pentru a se asigura ca o boala grava poate fi recunoscuta in timp. Bolile care au ca rezultat tensiune arteriala ridicata pot fi boli de inima, boli de rinichi sau dezechilibru hormonal.

Nu numai ca aceste boli pot provoca leziuni ale animalelor, dar pot provoca pana si hipertensiune. Dupa o perioada lunga de timp, poate duce la deteriorarea vaselor de sange – in special a vaselor capilare mai fine – si, in consecinta, la deteriorarea diferitelor organe.

Masurarea manuala si complet automata a tensiunii arteriale pentru pisici si pisici

Tensiunea arteriala a unui animal poate fi determinata in mod similar cu cea a unui om prin utilizarea unui monitor de tensiune arteriala. Cu toate acestea, monitorizarea tensiunii arteriale la animale este mult mai dificila decat la oameni. Practic, cu cat este mai mic animalul, cu atat este mai dificil sa se ia o masurare a tensiunii arteriale.

In medicina veterinara exista 2 tipuri de monitori pentru tensiunii arteriale: sfigmomanometre si monitoare complet automate.

In timp ce tensiunea arteriala a cainilor medii si mari poate fi determinata cu ajutorul unui sfigmomanometru pentru animale, o manseta adecvata pentru tensiunii arteriale si un stetoscop sau doppler, masurarea cainilor si a pisicilor mici este adesea posibila numai cu un monitor special, complet automatizat pentru animale.

Aceste monitorizatoare complet automate ale tensiunii arteriale pentru animale sunt foarte precise, dar foarte scumpe; astfel, facandu-le merita doar pentru medicii veterinari si clinici veterinare. Pentru a obtine rezultate fiabile, proprietarii de pisici ar trebui sa gaseasca un veterinar experimentat care detine un astfel de monitor de tensiune arteriala pentru pisici.

Sphygmomanometre pentru caini de la Hmdmedical.uk.com

Cu Hmdmedical.uk.com aveti la dispozitie diferite sfigmomanometre pentru caini care pot fi folosite cu un stetoscop sau doppler pentru masurarea tensiunii arteriale a cainilor medii si mari.

Mansoane de presiune sanguina pentru animale de diferite dimensiuni

Hmdmedical.uk.com va ofera monitoare de tensiune arteriala si mansete de dimensiuni diferite pentru animale. Aceste mansete pot fi separate de dispozitiv cu o miscare cu o singura mana si pot fi conectate la fel de usor, facandu-le ideale pentru practicile veterinare in care tensiunea arteriala trebuie masurata la cainii de diferite dimensiuni.

Sphygmomanometrele veterinare pentru masurarea tensiunii arteriale manual de caini de talie medie si mari pot fi gasite la Hmdmedical.uk.com pentru preturi accesibile.

CONTEC08A-VET

Acesta este un Sphygmomanometru electronic care poate masura tensiunea arteriala pentru animale. Dispozitivul este dotat cu masurare completa automata, afisaj LCD color de inalta definitie si vizibilitate puternica.

Caracteristici

  1. Ecran LCD color de inalta definitie, vizibilitate puternica.
  2. Functia de stocare a datelor, pot fi stocate pana la 100 de grupuri de date, prin care pot fi revizuite datele masurate.
  3. Functionarea cu o singura atingere, masurarea BP automata, adopta o metoda de masurare a deflatiei oscilometrice multistep, o repetabilitate buna. Cand se produce o eroare de masurare, dispozitivul va solicita mesajul de eroare.

4.Functia de alarma fiziologica, limitele de alarma pot fi setate limitele alarmei. Cand tensiunea arteriala este mai mare decat limita superioara sau mai mica decat limita inferioara, se va produce alarma. Comutatorul de alarma poate fi setat.

  1. Furnizati doua tipuri de unitati: Kpa / mmHg, care pot fi setate ca necesitati ale utilizatorului. Cerinte audio si vizuale cand puterea este scazuta.
  2. Cu functia de stocare a puterii de scurta durata, la inlocuirea bateriei, functia de ceas nu poate fi afectata.
  3. Modul trei manseta: mare, mediu, mic. Utilizatorul poate alege modul manseta si manseta corespunzatoare in functie de tipul de animal diferit.

8.Scrie rezultatele masurate cu data si ora.

  1. Functionarea opririi automate. Pentru a evita o problema se pot intampla clientilor. Va rugam sa legati mai bine manseta pisicii si cainelui sau bratului sau piciorului. Si va rugam sa nu legati un pic mai putin. Poate fi mai precis. Trebuie sa ne asiguram ca animalul nu se misca atunci cand testeaza valoarea presiunii sanguine. Cand se misca, vor fi citiri incorecte. Inclusiv software-ul PC gratuit, cablu USB si o manseta de circumferinta de 6-11 cm. Va rugam sa notati: Nu este inclus un incarcator.

CARACTERISTICI & REPERE

CONTEC08A-VET este un Sphygmomanometru electronic care poate masura tensiunea arteriala pentru animale. Dispozitivul este dotat cu masurare completa automata, afisaj LCD color de inalta definitie si vizibilitate puternica

Functia de stocare a datelor poate fi stocata pana la 100 de grupuri de date, prin care pot fi revizuite datele masurate.

Trei mod cu manseta: mare, mediu, mic. Utilizatorul poate alege modul manseta si manseta corespunzatoare in functie de tipul de animal diferit. Va rugam sa notati: Dimensiunea standard a mansetei pentru acest monitor este circumferinta bratului de 6-11 cm. Daca nu doriti sa modificati dimensiunea mansetei, va rugam sa masurati piciorul sau circumferinta bratului animalului inainte de a efectua achizitia.

Inclusiv software-ul PC gratuit, cablu USB si o manseta de circumferinta de 6-11 cm. Va rugam sa notati: Nu este inclus un incarcator.

Este doar un dispozitiv electronic de sphygmomanometru pentru uz veterinar.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…