Sfaturi utile pentru placile de par

0 Shares
0
0
0

Alegeti dimensiunea dispozitivului de indreptare a parului

Acesta este primul dintre criteriile de luat in considerare in cautarea dvs. pentru placa de par ieftina perfecta. O alegere care se va baza pe lungimea si natura parului. Daca parul est scurt, un model foarte ingust (mai putin de 2 cm latime) va fi ideal.

Intermediar –  masoara 2 pana la 3 cm – se potrivesc parului mediu pana la lung, care nu este prea gros. Exista si placi late (mai mult de 4,5 cm), ele vor fi perfecte pentru a netezi usor parul lung si / sau gros.

Importanta stratului fin al placii

Acesta este, de asemenea, un criteriu important de alegere si mai multe optiuni sunt disponibile pentru dvs. Mai intai, exista placile ceramice, capabile sa distribuie caldura intr-un mod foarte uniform, pentru a nu risca sa slabeasca fibrele din firul de par. Acestea sunt recomandate, in special, pentru parul uscat, colorat sau slabit.

Uneori, ceramica fragila este protejata de o placa de aluminiu. Ultra-eficient, dar mai putin respectuos fata de firele de par, placile de titan permit o netezire rapida. Mai mult decat atat, ele au o durata foarte buna in timp. In cele din urma, puteti gasi si placi de turmalina, o piatra semipretioasa.

Deoarece este compusa in mod natural din ioni, este ideala pentru a lupta impotriva electricitatii statice si pentru a aduce un maxim de stralucire parului tern si dur. Unele placi au un amestec de materiale pentru a profita de avantajele fiecarui material. Noi iti recomandam sa incerci placa profesionala de creponat parul Klaime 140-220 grade.

Alegerea delicata a temperaturii unui dispozitiv de indreptare

Este important sa folosesti placa recomandata pentru natura parului tau incat sa limitezi ruperea. Unele masini de indreptat parul nu ofera functii de reglare deoarece sunt proiectate sa se blocheze la o temperatura rezonabila. Pentru alte tipuri de indreptare, utilizati un controler simplu de temperatura si urmati setarile recomandate de marca.

Diferitele tehnologii propuse pe un dispozitiv de indreptare

Te grabesti? Daca nu va puteti permite sa asteptati pana cand parul este perfect uscat inainte de a utiliza dispozitivul de indreptare a parului, pariati pe unul dintre cele cateva modele pentru a oferi o functie umeda si uscata. Cu alte cuvinte, un dispozitiv de indreptare care va proteja fibrele in timpul netezirii, chiar daca acestea sunt umede.

Exista si cateva modele care functioneaza cu abur. Nu numai ca va vor proteja parul de deshidratare, dar in plus, netezirea obtinuta va dura mai mult. Parul tau este subtire, plictisitor sau are tendinta enervanta de a fi electric?

Alegeti un model cu tehnologie ionica. De-a lungul utilizarii dispozitivului, acesta elibereaza ioni negativi care elimina electricitatea statica generata de ionii pozitivi. In plus, parul va fi mult mai stralucitor.

Unele optiuni suplimentare pentru indreptare

Ele sunt mai rare, dar unele modele de indreptat parul au piepteni detasabili care sunt plasati in jurul placilor. Ele pot facilita netezirea parului, dificil de disciplinat. In functie de configuratia locului in care veti folosi dispozitivul de indreptare a parului, este posibil sa fiti interesat si de lungimea cablului, care poate ajunge pana la 3 m.

Un model rotativ care urmareste miscarea dispozitivului de indreptare in toate pozitiile este, de asemenea, un plus. In cele din urma, stiti ca, in functie de marci, dispozitivul de indreptare nu va fi neaparat insotit de un kit de transport sau o teaca de protectie termica.

0 Shares
You May Also Like