Sfaturi care va pot ajuta sa tineti iPhone-ul mai mult timp incarcat

Sfaturi care va pot ajuta sa tineti iPhone-ul mai mult timp incarcat

0 Shares
0
0
0

Dispozitivele iPhone sunt printre cele mai apreciate telefoane mobile de pe piata, dat fiind faptul ca dispun de specificatii tehnice cu adevarat impresionante.

In plus, aceste dispozitive au sistemul de operare iOS, total diferit de sistemul de operare Android, asa ca acesta este un alt motiv pentru care multe persoane isi doresc un terminal iPhone.

La fel ca si in cazul telefoanelor cu sistemul de operare Android, si atunci cand discutam despre iOS, mentionam ca multe dispozitive se descarca foarte rapid. In urmatoarele randuri veti descoperi cateva sfaturi care pot duce la cresterea duratei de viata a bateriei iPhone.

Pastrati serviciile de localizare active numai in timp ce utilizati aplicatia

Serviciul de localizare este o alta modalitate de a va proteja iPhone-ul. O multime de aplicatii diferite doresc sa va cunoasca si sa utilizeze locatia dvs. din mai multe motive, insa majoritatea acestora nu trebuie sa urmareasca locatia dvs. atunci cand nu utilizati aplicatia.

Cu toate acestea, unele aplicatii au optiunea de a cunoaste intotdeauna locatia dvs., indiferent daca o utilizati in prezent sau nu. Daca folositi telefonul pe post de GPS, atunci puteti lasa serviciile de localizare active. Daca utilizati insa o aplicatie care nu are nevoie de locatia dvs., nu ezitati sa o selectati. Pentru majoritatea aplicatiilor, este foarte important sa permiteti utilizarea serviciilor de localizare numai in timp ce utilizati aplicatia. Pentru a face acest lucru:

  • Deschide setarile.
  • Selecteaza informatia de confidentialitate.
  • Apasati Servicii de localizare.
  • Selectati aplicatii individuale pentru a alege cand pot fi utilizate serviciile de localizare.
  • Daca aplicatia nu trebuie sa stie ca locatia dvs. este complet functionala, continuati si selectati Niciodata.

Plasati iPhone-ul cu fata in jos

Cand iPhone-ul dvs. este orientat in sus, ecranul se aprinde ori de cate ori primiti o notificare. Si daca primiti o multime de notificari, acestea ar putea contribui la descarcarea prematura a bateriei. Deci, lasand asand iPhone-ul dvs. cu fata in jos pe birou sau pe masa, sunt sanse mari ca acesta sa reziste mai mult timp incarcat.

Porniti modul de alimentare scazuta

Pentru a activa Modul de alimentare scazuta, puteti sa activati Siri si sa spuneti: “Siri, porniti modul de alimentare redus”. Alternativ, puteti activa modul de alimentare cu energie electrica in Setari manual:

  • Deschide setarile.
  • Atingeti bateria.
  • Activati modul de alimentare cu consum redus.

Activati modul avion in locatii cu receptie slaba

Daca sunteti afara si sunteti intr-o locatie cu o receptie celulara proasta, daca iPhone-ul dvs. va cauta in mod constant un semnal de celula, bateria iPhone va fi epuizata in cel mai scurt timp.

Pentru a preveni descarcarea bateriei iPhone, deschideti Centrul de Control prin deplasarea din partea de jos a ecranului de pornire si atingeti pictograma modului avion (seamana cu un avion miniatural.) Odata ce va intoarceti intr-o zona cu un semnal celular puternic, utilizati aceiasi pasi pentru a dezactiva modul Avion.

Ei bine, acestea sunt cateva sfaturi care va pot fi de folos pentru a va pastra cat mai mult timp telefonul incarcat. Daca urmati aceste sfaturi iar telefonul tot la fel de repede se descarca, atunci trebuie sa opati pentru un acumulator iPhone nou.

Veti putea gasi baterii iPhone la diferite preturi, in functie de modelul pe care il detineti, si in functie de magazinul de unde alegeti bateria.

0 Shares
You May Also Like