Service-uri de calitate pentru reparatii Samsung

0 Shares
0
0
0

Samsung este principalul producator de electronice si dispozitive IT de pe piata coreeana, realizand circa 15% din PIB-ul acestei tari si totodata fiind unul din cele mai mari branduri la nivel mondial, concurand cu destul succes companii americane si japoneze de top.

De la produse electronice, dispozitive IT, la smartphone-uri de ultima generatie, Samsung incearca si reuseste sa acapareze o buna parte a pietei mondiale de telecomunicatii in ultimii ani.

Bineinteles ca pentru a reusi acest lucru trebuie sa-si fidelizeze clientii nu numai prin dispozitive performante de ultima generatie, ci si printr-un service post garantie la fel de eficient.

Reparatii Samsung in garantie sau dupa ce telefoanele Samsung au iesit din garantie sunt si trebuie sa ramana la fel ce eficiente, contrar celor intamplate in ultima vreme. Service-urile Samsung se intalnesc cu diverse probleme post garantie care trebuie rezolvate cat mai repede si foarte eficient.

Una din problemele destul de grave o poate reprezenta incarcatorul acesta nemaincarcand telefonul suficient. Fara a putea incarca eficient bateria, aceasta se poate deteriora foarte rapid ajungand sa-si epuizeze durata de viata mult mai devreme decat avea garantie.

O alta problema o reprezinta daunele provocate de lichide, acestea afectand toate componentele importante ale unui telefon Samsung.

Daca ecranul este spart, acesta nu poate functiona in conditii optime, mai ales in cazul in care dispozitivul este un touchscreen.

O alta problema poate aparea la butonul Home, care se poate bloca din cauza folosirii sale excesive. In aceeasi situatie poate ajunge si butonul Power care nu mai face contactul corespunzator, afectand pornirea telefonului.

Volumul, de asemenea, poate crea probleme de functionare optima, fie din cauza softului, fie din cauza difuzorului. O problema deosebit de importanta poate fi reprezentata de baterie, aceasta nemaincarcandu-se la un nivel optim.

Toate aceste probleme care apar in cazul unui telefon Samsung este bine sa fie solutionate inca de la primul semn astfel putand degenera in situatii mai grave. De asemenea, este foarte important unde se face reparatia. Daca aceasta este facuta pe cont propriu sau intr-un service neautorizat, exista riscul ca aceasta sa fie realizata de mantuiala, iar problema sa reapara sau mai grav sa fie afectate si alte componente ale telefonului.

De aceea, este recomandata apelarea la un service autorizat Samsung, care este practic garantia unui lucru bine facut. Chiar daca sunt noi, dispozitivele Samsung pot crea probleme oricarui utilizator, fara nicio avertizare in prealabil, iar atunci este nevoie de o eficienta maxima a service-urilor.

Acestea realizeaza intr-o proportie foarte mare lucrari de service de o calitate excelenta. Trebuie sa stim ca cele mai multe reparatii tin de: ecranul telefonului, inlocuirea display-ului, schimbarea camerei foto fata/spate, inlocuirea bateriei, reparatiile castilor, inlocuirea sau repararea butoanelor Home, Volume, inlocuirea motorului pentru vibratii, reparatia mufei incarcatorului, fixarea problemelor in cazul antenei Wi-Fi, inlocuirea microfonului, schimbarea placii de sunet.

Bineinteles ca un service autorizat Samsung se va ocupa de toate daunele produse asupra telefonului, chiar si in cazul varsarii unor lichide pe dispozitiv. Oferirea unor servicii de service de calitate nu face decat sa creasca increderea utilizatorilor telefoanelor Samsung in producator.

0 Shares
You May Also Like