Se poate schimba un display cu un touchscreen HTC?

Se poate schimba un display cu un touchscreen HTC?

1 Shares
0
0
1

Producatorul HTC se remarca prin numeroase telefoane, smartphone-uri si tablete de ultima generatie. Acesta a devenit in ultimii ani  un concurent serios pentru marile branduri din domeniu. Practic a reusi sa te bati de la egal la egal cu iPhone, Samsung, Microsoft sau Sony, nu este un lucru usor de realizat.

Ca sa poti tine pasul cu acesti giganti ai telefoniei mobile trebuie sa vii pe piata cu cateva atuuri. Taiwanezii de la HTC au cateva atuuri cu care vor sa se mentina la cel mai inalt nivel. Tehnologia de varf si preturile mai avantajoase in comparatie cu ale celorlalti mari producatori, au facut din HTC un concurent serios pe piata de telefonie mobila.

Smartphone-urile de la HTC se pot caracteriza prin performanta si design. Aceste lucruri l-au facut extrem de apreciat in randul utilizatorilor mentinand compania in top alaturi de branduri de renume cum ar fi iPhone sau Samsung.

Inca de la primele modele de HTC din anii „90” si pana la cele mai performante dispozitive existente pe piata, Nexus One, Nexus 9 sau Desire 820, s-a pus accent in primul rand pe fiabilitate, pentru ca posesorii de HTC sa nu fie nevoiti sa isi repare telefonul periodic. Cu toate acestea problemele pot sa apara in orice moment iar de acestea se pot ocupa numai specialisti, in reparatii telefoane mobile.

De multe ori ni se intampla sa achizitionam un telefon de ultima generatie, dar intr-o clipa de neatentie sa il scapam pe gresie sau ciment. Telefonul poate functiona in continuare dar se va alege de cele mai multe ori cu touchsreen-ul sau display-ul crapat ceea ce bineinteles ca ne va cauza neplaceri extrem de mari.

Tot ceea ce avem de facut este sa contactam un service telefoane autorizat pentru a se ocupa de inlocuirea acestor componente.  De cele mai multe ori incercam sa remediem pe cont propriu problemele care apar la telefoanele HTC, fara sa cerem ajutor specializat, insa acest lucru va duce inevitabil la diminuarea performantelor acestora sau chiar mai grav, la defectiuni si mai mari.

Solutia cea mai eficienta in prevenirea defectiunilor este recurgerea la metode prin care sa protejam telefonul, insa de multe ori neglijam acest lucru. in momentul in care ajungem la inlocuirea unor piese si componente de HTC, trebuie sa tinem cont ca acestea sa fie calitative pentru a putea prelungi durata de viata a dispozitivului.

Operatiunea trebuie facuta obligatoriu numai de persoane specializate. Aceasta include doua componente respectiv touchscreen-ul si display-ul, care trebuie schimbate impreuna pentru a nu afecta buna functionare a smartphone-ului dupa reparatie.

ServiceGSM.ro ofera calitate si garantie pentru reparatiile efectuate asupra telefoanelor HTC. Echipa service-ului este profesionista si pregatita in orice moment sa intervina pentru solutionarea oricarei probleme aparute.

De-a lungul anilor ServiceGSM.ro s-a remarcat prin cateva elemente cheie: seriozitate, experienta, iar serviciile pe care acesta le-a oferit au fost de cea mai buna calitate. De aceea, va recomandam cu incredere sa apelati la ServiceGSM.ro, garantia reparatiilor smartphone-ului dumneavoastra si nu veti regreta in nicio situatie.

1 Shares
You May Also Like