Rosul, culoarea de baza in decorarea apartamentului

Rosul, culoarea de baza in decorarea apartamentului

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba de decoararea spatiului personal, fiecare se orienteaza dupa propriile gusturi si posibilitati. Indiferent ca ai o garsoniera in Cluj sau oricare alt oras, decorul poate fi unul din cele mai importante aspecte intr-o locuinta deoarece spatiul, amenajat intr-un anumit fel, iti poate influenta starea de spirit.

Cand vine vorba de decorarea spatiului, multi aleg sa isi amenajeze apartamentul conform regulilor Feng Shui. Mai in gluma sau mai in serios, acest stil ne invata cum sa ne decoram spatiul astfel incat casa noastra sa fie in armonie cu noi, cum sa alungam ghinionul, sau ce culori sa alegem pentru buna dispozitie a celor care locuiesc in acele apartamente sau garsoniere.

In strategia de decorare dupa principiile Feng Shui, modul in care este amenajat mobilierul, obiectele de decor sau culorile te pot ajuta sa aduci armonie in casa ta. Pentru ca aceste principii sunt extrem de numeroase, azi am sa ma concentrez doar pe culoare, si anume rosu, deoarece aceasta este culoarea de baza in principiile Feng Shui.

Chiar daca ti se pare un lucru banal si fara importanta, culorile au un rol important pentru fiecare casa. Acestea aduc energiile pozitive si fiecare are un rol diferit si o putere de influentare a starii emotionale si fizice.

In conceptia Feng Shui, rosul este culoarea energiei si a puterii. Mai inseamna pericol, fericire, da senzatia de caldura si amabilitate, semnifica bogatia si luxul. Fiind o culoare puternica trebuie folosita cu moderatie. Principalul rol al Rosul, culoarea de baza in decorarea apartamentuluiacesteia este de a scoate in evidenta alte culori sau anumite zone. Ai grija, daca vei utiliza in exces aceasta culoare iti poate da o stare de nevrozitate si agitatie.

Astfel, atunci cand te gandesti sa iti decorezi apartamentul sau garsoniera conform principiilor Feng Shui trebuie sa stii ca orice camera trebuie sa aiba ceva rosu. Insa lucrurile nu sunt chiar atat de simple, si alegerea acelor detalii trebuie facuta cu atentie. Chiar daca este o culoare de baza, aceasta trebuie aleasa in raport cu stilul general al incaperii.

De exemplu in living, poti vopsi un perete in rosu, pentru accent de culoare poti opta pentru obiecte decorative de acesta culoare. Vazele, bolurile sau lumanarile sunt perfecte pentru un decor adaptat stilului Feng Shui.

Decorarea casei in functie de principiile Feng Shui iti poate aduce armonie si liniste. Daca ai ajuns in acel moment in care ai impresia ca locuinta ta este plina de energie negativa si simti ca te sufoci, putin research pe internet despre aceste principii te poate ajuta sa iti transformi spatiul.  Indiferent ca ai la dispozitie o garsoniera in Cluj, sau un apartament incapator si luxos intr-un cartier rezidential, aceste principii se pot aplica oriunde, trebuie doar sa stii cum.

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027

0 Shares
You May Also Like