Sfaturi utile pentru decorarea casei la interior

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa dai o nota personala decorului interior iti recomandam sa folosesti stickere bucatarie. Iata un model sticker Coffee Relax care a fost indragit de un numar foarte mare de persoane. De asemenea iti recomandam sa tii cont de toate sfaturile de mai jos pentru a face un interior fabulos.

Utilizati iluminatul creativ. Aplice de lumina generale si nuante noi pot face foarte multe intr-o casa casa, dar de obicei nu au interes si personalitate. Impachetati iluminatul prin achizitionarea de optiuni noi si mai decorative.

Cautati elemente care sa functioneze ca sursa principala de lumina care se potrivesc cu stilul general al camerei, dar care nu sunt prea indraznete. Lampi interesante mici pot fi intercalate in intreaga casa pentru a adauga lumina si scoate in evidenta stilul tau.

Daca sunteti interesati de DIY, puteti achizitiona lampi vechi si neoane dintr-un magazin de obiecte de iluminat second hand pe care le puteti da cu spray colorat  sau le puteti acoperi in tesatura pentru un aspect nou.

Daca utilizati mai multe lumini intr-o camera, incercati sa modificati dimensiunile, culorile si formele lampilor (cu exceptia cazului in care acestea sunt un set).

Nu puteti avea niciodata prea multa lumina, deci nu va fie frica sa folositi mai multe corpuri de iluminat intr-o singura camera sau intr-o zona mica.

Includeti niste perdele noi. Perdelele sunt unul dintre cele mai putin utilizate instrumente de decor pentru o casa. Cu doar putina munca de dulgherie, puteti instala tije pentru jaluzele si puteti adauga draperii minunate care se potrivesc perfect mobilierului dvs.

Cautati draperii care au o culoare sau un sablon pentru a va lumina camera. Daca lucrati intr-un spatiu pe care doriti sa-l pastrati intunecat (ca un dormitor), puteti adauga perdele sau draperii in culori intunecate pentru a bloca lumina. Daca incercati sa faceti un spatiu mai mare, adaugati perdele colorate si texturate.

Cautati covoare potrivite. Scopul covoarelor este dublu in casa: acoperirea pardoselilor neatractive sau murdare si adaugarea de interes si modele pe podea.

Cautati carpete pentru a umple spatiile goale din casa dvs.; acestea vor face ca locuinta ta sa fie plina de mobilier chiar si atunci cand e putin goala. Gasiti covoare in culori si modele care se potrivesc cu decorul dvs. (sau mergeti in tonuri opuse pentru ca prea multa “potrivire” ar putea parea plictisitoare).

De asemenea, puteti aranja mobilierul pe un covor. Exista in principiu trei moduri in care puteti aranja mobila pe covor. Covoarele pot fi  prezente in aproape fiecare camera a casei dvs., inclusiv bucataria si baia dvs., asa ca nu va fie cumparati sa obtineti mai multe!

Puteti cumpara bucati de covor si le puteti uni pentru a va crea propriul covor si  pentru ca sunt mai iefine.

Daca un covor este suficient de mare pentru a plasa toate picioarele de mobilier deasupra lui atunci nu ezita sa pui toata mobila pe covor.

Daca aveti o camera mica, pastrarea tuturor picioarelor de mobila de pe covor este o alegere excelenta din punct de vedere al costurilor.

Puneti doar picioarele din fata ale tuturor pieselor de mobilier pe covor si veti lasa o margine interesanta unde se va vedea podeaua.

0 Shares
You May Also Like