Remedierea problemelor pe Huawei P Smart

Remedierea problemelor pe Huawei P Smart

0 Shares
0
0
0

Atunci cand au nevoie de un nou smartphone, utilizatorii tin cont de mai multi factori printre care bugetul pe care il au la dispozitie pentru alegerea unui dispozitiv, si scopul utilizarii acestuia.

Cei care isi doresc telefoane pe care sa le foloseasca pentru a se juca mereu cele mai noi jocuri, si care isi doresc sa instaleze o multime de aplicatii, isi vor alege telefoane de ultima generatie, care dispun de specificatii fantastice.

Cei care au nevoie de telefoane pe care sa le foloseasca in scopuri simple, se multumesc cu dispozitive de gama medie, precum Huawei P Smart, care a fost lansat in anul 2019.

Aceste telefoane au un design atragator, iar utilizatorii sunt fascinati de ele, dar la fel ca orice smartphone-uri, si acestea pot avea anumite probleme. Unele provocate de neglijenta utilizatorilor, altele pot aparea chiar daca utilizatorii nu au nici o vina.

Un exemplu de defectiune provocata de neglijenta utilizatorilor, este spargerea ecranului. In cazul in care acestia si-ar proteja dispozitivele cu o folie de protectie pentru display Huawei P Smart, si daca si-ar tine telefoanele in huse, cu siguranta sansele unei asemenea defectiuni ar fi minime.

Exista si situatii in care insa, utilizatorii sunt constienti de acest lucru si isi protejeaza dispozitivele, dar totusi, acestea intampina alte probleme, dar din fericire solutiile sunt simple si la indemana acestora.

 1. Probleme cu aplicatiile sau jocurile pe Huawei P Smart (2019)

Daca sunteti unul dintre putinii utilizatori care intampina aceasta problema, atunci ar trebui sa rezolvati problema urmand pasii de mai jos:

 • Mai intai, accesati setarile> aplicatiile Huawei P Smart (2019), apoi atingeti aplicatia care se prabuseste frecvent si stergeti datele acesteia.
 • In al doilea rand daca problema nu este remediata, dezinstalati aplicatia si instalati-o din nou.
 • Actualizati aplicatia din magazinul Google Play.
 1. Bluetooth nu se conecteaza la Huawei P Smart (2019)

Problemele legate de functia Bluetooth pot aparea din cand in cand in timpul conectarii cu alte dispozitive. Faceti pasii urmatori pentru a vedea daca puteti remedia problema:

 • In primul rand, asigurati-va ca telefonul dvs. este actualizat. Verificati actualizarile OTA si actualizati telefonul cat mai curand posibil.
 • In al doilea rand, asigurati-va ca dispozitivul dvs. poate fi gasit de alte dispozitive si invers.
 • In cele din urma, incercati sa porniti si sa dezactivati Bluetooth de cateva ori pe Huawei P Smart (2019).

Acesti pasi trebuie sa va ajute sa remediati problema. Va mai ramane in caz contrar solutia de a reseta setarile de conectivitate, si in ultima faza, de a aduce telefonul la setarile din fabrica, daca problema persista.

 1. Problema de conexiune Wi-fi

Exista situatii in care smartphone-urile se confrunta cu probleme legate de conexiunea la wifi. In cazul in care constatati ca si dispozitivul dvs. intampina astfel de probleme, puteti urma pasii de mai jos, care va pot fi de folos:

 • In primul rand, verificati routerul sau modemul. Incercati sa resetati setarile.
 • Asigurati-va ca nu exista niciun obstacol in fata routerului.
 • De asemenea, porniti modul avion pentru 1 minut si opriti-l din nou pe Huawei P Smart (2019).
 • Resetati setarile de conectivitate ale telefonului in cazul in care problema persista. Sansele de a remedia problema in acest fel sunt foarte mari.

Daca ati urmat toti pasii de mai sus dar fara sa aveti succes, nu va mai ramane decat sa aduceti telefonul la setarile din fabrica, insa inainte de toate, faceti o copie de rezerva a datelor salvate in telefon. Aceasta este ultimul pas pe care il puteti face. Daca problema persista, duceti telefonul la service.

Asadar, problemele nu sunt foarte grave pentru P Smart de la Huawei, iar in cele mai multe cazuri pot fi remediate acasa. Doar atunci cand este vorba despre probleme hardware, utilizatorii nu au ce face, si se vad obligati sa isi duca telefoanele la service.

0 Shares
You May Also Like