Remedierea problemelor ecranelor iPhone XS Max/XS/XR

Remedierea problemelor ecranelor iPhone XS Max/XS/XR

0 Shares
0
0
0

Apple este cunoscut pentru ca este un brand care ofera cele mai bune telefoane utilizatorilor, cu functii excelente. Dispozitivele iPhone XS Max, iPhone XS si iPhone XR, reprezinta penultima gama de telefoane iPhone aparute pe piata.

Ei bine, toate aceste modele sunt excelente, dar ceea ce enerveaza cel mai mult utilizatorii este problema ecranului tactil. Nimeni nu se asteapta sa se confrunte cu problema ecranului tactil cand isi cumpara aceste telefoane iPhone.

Ei bine, nu suntem aici pentru a discuta dezavantajele seriei iPhone X, ci despre cum se poate remedia problema ecranului tactil pe iPhone (XS Max/XS/XR).

Mai jos vom discuta despre cateva cele mai bune abordari pentru a remedia problema ecranului tactil pe dispozitivele din seria iPhone X. Trebuie doar sa urmati pasii si instructiunile urmatoare si veti putea rezolva problema cu usurinta.

Metoda 1: Fortati resetati dispozitivul iPhone

Aceasta este abordarea de baza pe care o recomandam utilizatorilor seriei iPhone X sa incerce. De asemenea, nu este resetarea la valorile din fabrica; este vorba sa fortati iPhone-ul dvs. sa se inchida doar. Urmati pasii de mai jos pentru a face acest lucru.

Pasul 1: Incepeti sa apasati si sa eliberati „Butonul volumului de sus” al dispozitivului. Asigurati-va ca sunteti rapid.

Pasul 2: Apoi, trebuie sa apasati imediat si sa eliberati butonul „Volum jos”.

Pasul 3: Acum apasati si mentineti apasat butonul lateral al dispozitivului si asteptati sa apara logo-ul Apple. In continuare, trebuie sa eliberati butonul lateral imediat ce apare logo-ul Apple pe ecran.

Asta e tot ce aveti de facut in aceasta metoda. Speram ca va rezolva problema ecranului tactil pe iPhone-ul dvs. (XS Max/XS/XR). Daca nu ajuta la remedierea problemei, atunci continuati cu abordarile de mai jos.

Metoda 2: Verificati daca exista o versiune software noua disponibila pentru dispozitivul dvs.

Daca sunteti aici, in mod evident nu puteti utiliza ecranul tactil al dispozitivului. Deci, trebuie sa faceti acest lucru pe computer. Urmati pasii de mai jos:

Pasul 1: In primul rand, utilizati cablul livrat impreuna cu iPhone-ul pentru a va conecta telefonul la computer.

Pasul 2: Apoi, mergeti la laptop sau PC si deschideti iTunes. De asemenea, asigurati-va ca ati actualizat versiunea de iTunes instalata.

Pasul 3: Acum trebuie sa selectati dispozitivul iPhone pentru a continua.

Pasul 4: Acum intrati in sectiunea „Rezumat” pentru a continua, apoi faceti clic pe „Verificati actualizarile”.

Acum, daca vedeti ca exista o actualizare disponibila pentru iPhone (XS Max / XS / XR), instalati-o pe dispozitiv. Aceasta este o abordare dovedita pentru remedierea problemei ecranului tactil pe iPhone (XS Max / XS / XR). Cu toate acestea, functioneaza atunci cand exista o actualizare disponibila pentru dispozitivul dvs.

In cazul in care nu exista o actualizare disponibila, atunci continuati cu abordarile de mai jos pentru a remedia problema ecranului tactil pe iPhone (XS Max / XS / XR).

Metoda 3: Activare / oprire 3D Touch

Daca niciuna dintre cele doua abordari de mai sus nu remediaza problema pentru aceste telefoane iPhone, atunci continuati cu aceasta si vedeti daca functioneaza pentru dvs.

Nota: Pentru a continua aceasta abordare, ecranul tactil al iPhone-ului dvs. nu ar trebui sa nu raspunda complet. Iata cum sa activati si dezactivati atingerea 3D de pe dispozitivele din seria X iPhone:

Pasul 1: Deschideti interfata aplicatiilor pe iPhone si intrati in meniul Setari.

Pasul 2: Acum atingeti „General” si apoi intrati in sectiunea „Accesibilitate”.

Pasul 3: In continuare, trebuie sa gasiti o optiune numita „3D Touch”.

Pasul 4: Dupa ce gasiti asta, incercati sa comutati intrerupatorul de langa acesta oprit si pornit.

Va recomandam sa dezactivati 3D Touch, apoi repornirea fortata a dispozitivului, asa cum se mentioneaza in Calea nr. 1, dupa care verificati daca ecranul tactil functioneaza sau nu pe dispozitivul iPhone.

Aceste solutii va pot ajuta sa remediati problema ecranului tactil pentru aceste telefoane iPhone. Daca problema nu poate fi remediata, cel mai probabil veti avea nevoie de un nou ecran tactil, iar in acest caz trebuie dus telefonul in service.

0 Shares
You May Also Like