Reîncărcare cartelă Telekom: Simplu și rapid

Reincarcare cartela Telekom: Cum să economisiți bani și să beneficiați de avantaje

0 Shares
0
0
0

Telekom este o companie de telefonie mobilă ce își dorește să le ofere clienților doar experiențe inedite. Astfel, astăzi este mai ușor ca niciodată să îți reîncarci cartela, deoarece totul se petrece în mediul online. Indiferent dacă optezi pentru reincarcare cartela Telekom pentru tine sau pentru un prieten, cu ajutorul celor de la IncarcaIeftin.ro tot acest proces nu va dura mai mult de 2-3 minute.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul IncarcaIeftin.ro, să introduci numărul de telefon pe care dorești să primești credit și să selectezi suma dorită. Ai la dispoziție mai multe opțiuni dintre care să alegi, în funcție de nevoile tale.

Așadar, dacă ești o persoană care stă tot timpul cu ochii în telefon din motive profesionale sau chiar personale, nu mai ai niciun motiv pentru care să stai cu cartela în perioada de grație. Nu trebuie să te mai deplasezi nicăieri pentru a încărca telefonul cu credit, ci doar să accesezi site-ul potrivit.

Modalități de reincarcare cartela Telekom

Pentru că tot mai multe persoane întâlneau această problemă legată de reîncărcarea cartelei, echipa din spatele IncarcaIeftin.ro a găsit cea mai potrivită soluție pentru a ușura acest proces. Indiferent de rețeaua în care te afli, pe site-ul acestora vei găsi cel mai simplu mod de reincarcare cartela Telekom.

  • Tot ce trebuie să faci este să urmezi acești pași:
  • Introduci numărul de telefon pe care dorești să primești credit.
  • Alegi suma pe care dorești să o încarci în funcție de facilitățile pe care ți le dorești.
  • Introduci datele de plată solicitate pe pagina euplatesc.ro și deja poți folosi creditul pe telefonul tău mobil!

Ai două variante de încărcare dacă accesezi direct site-ul companiei de telecomunicații, care se aplică pentru fiecare tip de reîncărcare:

  • te autentifici în contul tău MyAccount și accesezi secțiunea denumită „Reîncărcare”; nimic mai simplu; poți plăti atât cu cardul bancar, cât și cu un cod de reîncărcare pentru o flexibilitate mai mare;
  • accesezi pagina de reîncărcare de pe website-ul Telekom, fără să fii nevoit să te autentifici; introduci numărul de telefon pe care vrei să-l reîncarci; Telekom te asigură că vei plăti în siguranță.

Dacă decizi să-ți reîncarci cartela pentru orice tip de încărcare, atunci vei fi recompensat cu un bonus de date național. Acesta este valabil 30 de zile, însă nu este aplicabil pentru reîncărcarea prin codul de reîncărcare.

Reîncărcare cartelă Telekom: Simplu și rapid

Ce trebuie să știi înainte de a-ți reîncărca cartela de la Telekom?

Bonusurile pe care le primești la reincarcare cartela Telekom se acumulează, având cea mai mare valabilitate. Minutele, sms-urile, datele mobile se consumă după epuizarea minutelor. Ca și utilizator de cartelă Telekom, primești bonus de 1 GB de trafic de date, ce este valabil 30 de zile. Acest lucru are loc doar pentru reîncărcările cu valorile cuprinse între 5 și 100 euro.

La cea de-a doua reîncărcare online, vei primi un bonus de 1,5 GB. La a treia reîncărcare vei primi un bonus de 2 GB. Prin urmare, bonusul de 2 GB se va acorda în continuare cât timp reîncărcarea este de minim 5 euro și se realizează în maxim 30 de zile. În cazul în care încetează să-ți reîncarci cartela o dată pe lună cu valoarea minimă amintită în rândurile anterioare, atunci la următoare reîncărcare se va relua ciclul de bonusuri și vei primi 1 GB.

Dacă nu ai acces la internet și ai nevoie să-ți reîncarci cartela, atunci poți apela la numărul de telefon Telekom listat pe site. Valorile sunt la fel cu cele utilizate pentru reîncărcarea online. Valoarea reîncărcate ți se va adăuga creditului existent.

Perioada de valabilitate a contului este dat de maximul dintre perioada de valabilitate oferită, cât și valoarea reîncărcată și perioada de valabilitate existentă a contului tău personal.

În cazul în care contul reîncărcat se află în perioada de garanție, atunci perioada de valabilitate este redată de cea oferită în momentul încărcării.

În cazul reîncărcării ForYou, ai posibilitatea de a reîncărca o altă cartelă Telekom, în condițiile următoare:

  • contul se află în perioada de valabilitate;
  • au minim 5 euro credit în cont, din reîncărcările efectuate în ultimele 3 luni;
  • nu au depășit limita de 5 transferuri posibile, într-o lună, cu credit/beneficii ForYou de la o cartelă la alta. 

De ce să-ți încarci telefonul de pe IncarcaIeftin.ro?

IncarcaIeftin.ro este soluția potrivită pentru cei care rămân fără credit și au nevoie urgentă de internet sau de minute pentru apeluri în țară sau în străinătate. Nu este necesar să te mai deplasezi la un magazin pentru a cumpăra o astfel de cartelă reîncărcabilă, ci doar să accesezi site-ul menționat direct de pe telefon sau de pe un calculator și să introduci numărul și suma dorită.

Site-ul este disponibil 24 ore din 24, indiferent de ziua în care-l accesați pentru reincarcare cartela Telekom. Spre deosebire de magazinele la care obișnuiai până în prezent să faci acest pas, cu IncarcaIeftin.ro nu va mai trebui să te conformezi unui program de funcționare. Chiar dacă este duminică sau sărbătoare și magazinele sunt închise, site-ul te așteaptă pentru a-ți reîncărca telefonul și a te bucura de experiența ta online în continuare.

Dacă și tu ești pe rețeaua Orange, Telekom sau Vodafone, bucură-te începând de astăzi de modul simplu în care-ți poți încărca telefonul în doar 3 pași simpli, fără să fii nevoit să te deplasezi!

0 Shares
You May Also Like