Procesul din spatele implantului mamar

Procesul din spatele implantului mamar

0 Shares
0
0
0

Sanii frumosi formeaza o parte esentiala a feminitatii si sunt decisivi pentru sentimentul nostru de bunastare emotionala.

Marirea sanilor este o procedura cosmetica, care poate schimba marimea si forma sanilor. Procedura este adesea efectuata femeilor care au avut intotdeauna sanii mici sau femeilor ale caror sani au devenit mai putin fermi sau mari ca urmare a sarcinii sau a pierderii in greutate.

PRIMA CONSULTARE

Alegerea maririi sanilor este o alegere foarte personala. Exista o variatie foarte mare a dimensiunii si formei, deci este vital sa gasiti un consilier bun.

Chirurgul plastician va va pune intrebari despre istoricul medical si starea fizica generala, dorintele si asteptarile.

PROTEZA

Folosim implanturi din silicon pentru uz medical pentru marirea sanilor. Aceste proteze sunt de calitate superioara, 100% fiabile. Cu toate acestea, exista mai multe posibilitati, pe care dorim sa le detaliem aici.

  1. UMPLERE

Aveti posibilitatea de a alege intre o umplutura cu solutie salina, un gel siliconic lichid sau solid sau alte umpluturi mai putin utilizate.

SALIN

Aceasta umplutura ramane foarte stabila de-a lungul anilor. Atunci cand o scurgere in plicul de silicon, lichidul este eliberat, dar este absorbit fara probleme si fara riscuri de catre organism. Un alt avantaj este faptul ca aceste implanturi sunt umplute o singura data in pozitie in organism, deci necesita o incizie mai mica pentru implantare.

GEL SILICONIC LICHID

Aceasta umplutura este cea mai naturala si flexibila la atingere. Acest implant rotund ia o forma de picatura atunci cand este in picioare, deoarece gelul siliconic se misca in jos.

GEL SILICONIC SOLID SAU COEZIV

Din ce in ce mai des, umplerea gelului siliconic lichid face loc formei sale mai solide, fara scurgeri. Aceasta umplutura este mai solida la atingere decat forma lichida, dar siliconul nu va scapa din proteza, chiar daca plicul implantului mamar se rupe.

Aceasta umplutura este calitativ cea mai buna, iar chirurgii nostri plasticieni v-o recomanda cu caldura.

  1. FORMA

De asemenea, aveti posibilitatea de a alege forma protezei, mai ales intre un implant mamar rotund sau anatomic (= in forma de picatura).

PROTEZA MAMARA ROTUNDA

Aceasta forma umple mai mult partea de sus a sanului. Intr-o pozitie in picioare se schimba oarecum in cadere, accentuata de o pozitionare submusculara a protezei.

PROTEZA MAMARA ANATOMICA SAU IN FORMA DE PICATURA

Datorita acestei forme, partea superioara a sanului este umpluta intr-un mod natural. Un dezavantaj al acestei proteze mamare este incizia mai mare care este necesara pentru introducerea acesteia.

  1. DIMENSIUNE

In afara de umplerea si forma implantului mamar, va trebui, de asemenea, sa decideti cu privire la dimensiunea protezei mamare, in consultare cu chirurgul plastician. Cel mai natural rezultat este obtinut atunci cand noii sani formeaza un tot echilibrat cu corpul dvs.

DUPA TRATAMENT

Marirea sanilor dureaza aproximativ o ora. Dupa procedura se aplica un pansament impermeabil, precum si un sutien de sprijin specific. Numai in cazul introducerii prin axila, se va aplica o scurgere Redon timp de 24 de ore.

Veti putea merge acasa in aceeasi zi. Cu toate acestea, va trebui sa purtati sutien de sustinere timp de o luna, zi si noapte. Sustine noua forma a sanilor si previne umflarea. Sutienul este pus imediat dupa procedura. In cazul protezelor mamare rotunde il puteti indeparta pentru scurt timp din a doua zi, pentru a face un dus rapid sau pentru a-l spala. In cazul protezelor anatomice de san trebuie sa indepartati sutienul doar dupa 7 zile, pentru a asigura pozitionarea optima a protezei.

Firele vor fi indepartate dupa 14 zile.

In general, primele patru zile sunt relativ dureroase in cazul pozitionarii submusculare. Vi se va prescrie un analgezic adecvat.

Va sfatuim sa va luati cateva zile libere dupa marirea sanilor. Dupa aceea, va puteti relua activitatile obisnuite, cu exceptia transportului de sarcini grele, a sportului sau a intinderii corpului prea mult. Veti putea relua aceste activitati numai dupa o luna.

0 Shares
You May Also Like