Probleme comune ale telefoanelor Huawei

Probleme comune ale telefoanelor Huawei

3 Shares
0
0
3

Huawei este un brand chinez care scoate pe piata telefoane mobile inca din anul 1997, insa abia in ultimii ani, producatorul a cunoscut succesul adevarat. In ultimii ani, Huawei este un brand rival pentru Samsung si Apple, dat fiind faptul ca oamenii care au nevoie de smartphone-uri performante, opteaza pentru dispozitivele acestui brand. In plus, Huawei are telefoane mai ieftine decat celelalte doua branduri, asa ca este firesc ca oamenii sa alega dispozitivele acestui brand.

Ei bine, la fel ca si Apple sau Samsung, si Huawei are multe telefoane care ajung in service, unele avand nevoie de un display Huawei nou, altele ajung in service tot datorita neglijentei utilizatorilor, dar exista si situatii in care telefoanele Huawei sunt intretinute perfect, dar intampina totusi probleme.

In urmatoarele randuri vom vedea cateva probleme comune ale terminalelor Huawei, pentru a stii prin ce puteti trece daca va alegeti un asemenea telefon.

Probleme cu bateria Huawei

Durata de viata a bateriilor a reprezentat o provocare permanenta nu numai pentru Huawei, ci si pentru fiecare producator de telefoane inteligente din lume. In stirile recente, compania chineza de telefonie inteligenta a afirmat ca bateriile cu incarcare rapida vor fi incluse in viitoarele lor modele de telefoane inteligente, despre care cred ca le vor da un impuls atat de necesar pe piata tehnologiei. In timp ce aceasta veste despre inovatia viitoare a bateriei Huawei pare a fi bine, consumatorii se confrunta inca cu probleme legate de baterii cu telefoanele inteligente Huawei proiectate anterior.

In acest caz, este un ghid simplu pentru a evita scurgerea rapida a bateriei dispozitivului.

Pasul 1: Asigurati-va ca toate optiunile majore de conectare la retea ale telefonului inteligent sunt dezactivate, mai ales daca nu le folositi in acest moment. Pentru a face acest lucru, glisati ecranul de pornire in jos si atingeti pictograma “Setari”. In fila “Toate”, atingeti conexiunile de retea la care este activata in prezent. Sau puteti sa le apasati pe toate atunci cand vedeti pictogramele lor dupa ce ati tras in jos ecranul de pornire.

Pasul 2: Reduceti luminozitatea dispozitivului dvs. Huawei. Din nou, accesati pictograma “Setari” si atingeti fila “Generalitati”. Atingeti “Luminozitate” si de acolo puteti regla luminozitatea telefonului dvs. la automata sau manuala.

Pasul 3: Inchideti toate aplicatiile active, deoarece acestea vor scadea viata bateriei. Atingeti pictograma “Aplicatie” de pe ecranul de pornire, apoi apasati si tineti apasata una din aplicatiile active pana cand se afiseaza o lista cu optiuni. Dupa atingerea filei “App Info”, apasati “Force Stop” apoi “OK” pentru a confirma.

Probleme cu Huawei Dongle

Acum, dongle-ul Huawei este un hardware complet diferit produs de compania chineza si in timp ce poate fi folosit pentru a gestiona un dispozitiv Huawei, este utilizat in principal ca o banda larga fara fir conectata la un laptop sau PC. Inainte de a trece prin masuri extreme asigurati-va ca mai intai urmati aceste sfaturi de baza pentru depanare:

Pasul 1: Reporniti cheia prin deconectarea si reintroducerea acesteia dupa 10 sau mai multe secunde. O lumina puternica albastra sau ciana va indica faptul ca este intr-adevar pornit.

Pasul 2: Verificati daca cheia dvs. este conectata corect. Asigurati-va ca nu exista distrageri intre dongle si portul USB al laptopului / PC-ului.

Pasul 3: De asemenea, verificati daca cartela SIM din interiorul cheii dvs. este impinsa corect si este blocata.

Pasul 4: Confirmati ca setarile browserului dvs. sunt compatibile cu dongle dvs. Cand ati conectat deja dongle la laptop / PC, accesati optiunea “Instrumente” din browser-ul sistemului de operare. Faceti clic pe optiunile “Internet”, apoi pe fila “Conexiuni”. Bifati caseta “Nu se apeleaza nicio conexiune”, apoi accesati setarile “LAN”. In aceasta pagina, asigurati-va ca nu este bifata totul.

In cazul in care nu se remediaza problema in acest fel, cu siguranta nu va ramane altceva de facut decat sa va duceti telefonul la service.

3 Shares
You May Also Like