Prezentare Huawei P Smart Z

Prezentare Huawei P Smart Z

0 Shares
0
0
0

Stiati ca foarte multe persoane care au nevoie de un nou smartphone, aleg sa isi indrepte atentia spre diferite modele de telefoane Huawei? Acest producator a reusit ca in doar cativa ani sa ajunga in topul celor mai apreciati producatori de smartphone-uri, alaturi de Samsung si Apple.

Un numar din ce in ce mai mare de persoane care au nevoie de un dispozitiv nou, opteaza pentru un telefon Huawei, datorita faptului ca dispozitivele acestui brand, au preturi foarte atractive, iar specificatiile tehnice sunt pe masura. Un bun exemplu este modelul P Smart Z, despre care vom discuta pe scurt in cele ce urmeaza.

Dimensiunea si greutatea Huawei P Smart Z

Carcasa Huawei P Smart Z are o latime de 77,3 mm, o lungime de 163,5 mm si o grosime de 8,8 mm. De asemenea, dimensiunea ecranului este de 6,59 inch; iar dispozitivul cantareste 196,8 g. In comparatie cu alte telefoane din aceiasi gama, are o dimensiune destul de impresionanta. Este usor de folosit datorita ecranului mare, si este ideal pentru a viziona videoclipuri, filme sau pentru a va juca.

Afisaj Huawei P Smart Z

Huawei P Smart Z are un ecran LCD LTS IPS cu o rezolutie de 1080 x 2340. Comparativ cu toate telefoanele inteligente normale, ecranul dispozitivului P Smart Z este relativ frumos. Afiseaza imagini grozave chiar si in momentele in care este aproape, de exemplu cand il utilizati pentru VR.

Durata de viata a bateriei Huawei P Smart Z

Huawei P Smart Z are o capacitate a bateriei de 4000,0mAh. Comparativ cu telefoanele inteligente normale care dispun in mare parte de o baterie de 3000 mAh, se poate spune ca modelul P Smart Z de la Huawei are o baterie destul de mare, motiv pentru care acesta va rezista suficient de mult incarcat.

Capacitatea de procesare a Huawei P Smart Z

Huawei P Smart Z utilizeaza procesorul Hisilicon Kirin 710F cu 2,2 GHz + 1,7 GHz × 8 (OctaCore). Capacitatea de memorie este de 4 GB, iar spatiul de stocare de 64 GB. Cu un procesor cu performante destul de ridicate, dispozitivul are capacitate de procesare peste telefoanele din aceiasi gama. Este greu de gasit situatii in care performantele sale lipsesc din perspectiva performantei procesorului.

Camera foto Huawei P Smart Z

Huawei P Smart Z are o camera din spate de 16 MP, la fel ca si cea frontala de-altfe. In ceea ce priveste realizarea fotografiilor, in special a selfie-urilor pe care le veti incarca pe retelele de socializare, nu prea exista motive de ingrijorare, pentru ca aparatul foto isi va face treaba cu succes.

Are performante suficiente pentru a efectua apeluri si a trimite emailuri

Fie ca este vorba de un apel telefonic, de e-mail sau in timpul unui chat, Huawei P Smart Z ofera o performanta lina. Chiar si atunci cand utilizati telefonul in situatii solicitante, puteti utiliza telefonul confortabil, deoarece de obicei nu va exista niciun decalaj.

Asadar, atunci cand va doriti un smartphone care sa nu coste foarte multi bani, insa care sa faca fata cerintelor dvs. pentru utilizare in scopuri normale, in mod evident dispozitivul P Smart de la Huawei, poate fi considerat drept o alegere potrivita.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…