Posibile probleme ale ecranului pentru iPhone 7

Posibile probleme ale ecranului iPhone 7

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane se orienteaza spre dispozitivele iPhone atunci cand au de gand sa renunte la vechiul smartphone si sa isi aleaga un dispozitiv mai nou si mai performant.

Cei care nu isi permit cele mai noi modele iPhone, opteaza pentru dispozitive din generatii mai vechi, precum iPhone 7 de exemplu. Cele mai multe astfel de telefoane functioneaza perfect, insa exista si situatii in care anumite modele iPhone 7 intampina anumite probleme. Unele au probleme cu ecranul.

Fireste, cea mai simpla problema ar fi aceea in care ar fi crapata folia de pe ecran si ar fi necesara doar o inlocuire geam iPhone 7, insa nu de fiecare data lucrurile sunt atat de simple. Exista situatii in care ecranele terminalelor iPhone 7 pot avea alte probleme, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Ce trebuie sa faceti in cazul in care ecranul iPhone 7 se opreste la intamplare, cauzand probleme cum ar fi ecranul negru?

Conectorul de asamblare a ecranului s-ar putea sa fi slabit, cauzand uneori pierderea de energie pentru afisarea imaginilor. In aceasta situatie, reparatia sau inlocuirea ecranului este singura modalitate de a face ecranul sa functioneze. Daca telefonul nu se mai afla in perioada de garantie, atunci puteti viziona diferite tutoriale pe Youtube pentru inlocuirea ecranului, insa aceasta este totusi o sarcina destul de dificila.

Tocmai de aceea, cel mai probabil veti duce telefonul intr-un service gsm din oras, iar specialistii vor inlocui ecranul. Acestia au si experienta in aceasta activitate, si dispun si de instrumentele necesare.

Ce trebuie sa faceti daca ecranul iPhone 7 ramane inghetat singur dupa reparare?

Daca problema persista chiar si dupa inlocuirea ecranului, exista doua motive posibile:

  • aplicatie rau a fost reinstalata dupa serviciu;
  • poate exista o defectiune generala a placii de baza.

Pentru a vedea daca problema este cauzata de o aplicatie rau intentionata (probabil terta parte), puteti incerca sa resetati din fabrica iPhone-ul si sa-l observati ceva timp. Procedand astfel, puteti lasa toate informatiile despre software la valorile implicite. Asigurati-va ca nu adaugati nicio aplicatie in timpul perioadei de observatie. Pentru a reseta din fabrica dispozitivul, urmati acesti pasi:

  • Deschide aplicatia Setari.
  • Atingeti General.
  • Atingeti Resetati.
  • Atinge Sterge tot continutul si setarile.
  • Daca vi se solicita, introduceti parola.
  • Atingeti Erase iPhone.

Acum ca iPhone-ul dvs. a fost resetat din fabrica, utilizati-l timp de cateva ore sau o zi. Asigurati-va ca nu instalati nicio aplicatie in acest timp. Daca ecranul continua sa functioneze eronat, puteti presupune ca e gresit hardware-ul rau. Adu-l din nou la Apple, astfel incat sa-l poata repara sau inlocui.

Asadar, acestea sunt cateva dintre situatiile deranjante cu care se pot confrunta utilizatorii de iPhone 7 in ceea ce priveste functionarea defectuoasa a ecranului. Daca intampinati si dvs. o asemenea problema, speram ca sfaturile mentionate in acest articol sa va fie de ajutor.

In caz contrar, singura solutie care va mai ramane la dispozitie este sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm acolo unde se realizeaza reparatii iPhone, iar specialistii vor remedia problema.

0 Shares
You May Also Like