Pentru ce motive poate ajunge un dispozitiv iPhone 8 in service?

Pentru ce motive poate ajunge un dispozitiv iPhone 8 plus in service?

0 Shares
0
0
0

Persoanele care au nevoie de un smartphone nou, cu siguranta isi indreapta atentia spre modelul iPhone 8 de la Apple, sperand ca acesta sa functioneze perfect. Tinand cont de specificatiile tehnice remarcabile ale telefonului, acesta nu ar trebui sa intampine probleme de functionare, insa cu toate acestea, pot exista situatii in care iPhone-ul 8 sa aiba nevoie de o vizita la service.

Fireste, cele mai simple situatii sunt acelea in care utilizatorii isi duc dispozitivele in service pentru a le echipa cu accesorii de protectie, precum o husa iPhone sau o folie de sticla pentru ecran. Alti utilizatori isi duc telefoanele in service pentru o inlocuire geam iPhone 8.

Deja, cand telefoanele nu sunt protejate, si este necesara inocuirea display-ului, lucrurile incep sa devina neplacute pentru utilizatori, deoarece costurile incep sa creasca simtitor.

Apoi, exista si alte situatii in care telefoanele pot intampina probleme, iar daca acestea nu pot fi remediate de catre utilizatori, doar o vizita in service mai poate salva telefoanele. Iata cateva asemenea situatii:

Supraincalzire iPhone 8

IPhone-ul dvs. iPhone 8 sau iPhone 8 Plus s-ar putea simti fierbinte daca jucati un joc sau daca rulati ceva intens. Caldura ar trebui sa dispara dupa o vreme. Daca nu, trebuie sa incercati cateva lucruri.

Reporniti telefonul. Daca acest lucru nu calmeaza lucrurile, verificati aplicatiile care ar putea atrage din telefon o cantitate anormala de energie. Daca observati ceva neobisnuit, va recomandam sa re / dezinstalati aplicatia si / sau sa asteptati o noua actualizare a unei erori.

Puteti, de asemenea, sa incercati sa dezactivati serviciile de localizare, deoarece acestea pot cauza o scurgere puternica pe dispozitivele iPhones. Pentru a face acest lucru, accesati Setari> Confidentialitate> Servicii de localizare si schimbati-l in partea de sus.

Daca aceasta inca nu ajuta, incercati sa restaurati iPhone 8 / iPhone 8 Plus. Daca restaurarea nu reuseste, cu siguranta nu va ramane altceva de facut decat sa duceti dispozitivul intr-un service gsm.

iPhone 8 care nu raspunde

Daca ecranul tactil al iPhone-ului dvs. 8 nu raspunde, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa resetati fortat dispozitivul. Tineti in acelasi timp butonul de pornire al telefonului si butonul de reducere a volumului in acelasi timp si asteptati ca telefonul sa se reporneasca.

Daca se intampla intr-o anumita aplicatie, inchideti aplicatia si redeschideti-o. Apasati dublu pe butonul de pornire, inchideti aplicatia in tava de multitasking si deschideti-o din nou.

Veti dori, de asemenea, sa va asigurati ca ecranul este curat si uscat. Daca ecranul dvs. tactil nu mai functioneaza brusc si ati reparat telefonul iPhone 8 sau iPhone 8 Plus la un magazin tert, veti dori sa instalati cea mai recenta versiune de iOS. Daca nici astfel telefonul nu isi revine, sau chiar daca isi revine, insa problema se repeta frecvent, ideal ar fi sa il resetati sa revina la setarile din fabrica. Daca si asa se blocheaza, atunci este neaparat sa ajunga in service.

Telefoanele iPhone 8 mai pot ajunge in service din multe alte motive, precum inlocuirea mufei de incarcare, inlocuirea antenei de semnal, etc. Din fericire, acestea sunt probleme minore, iar specialistii de la service le pot rezolva rapid.

0 Shares
You May Also Like