Nu îți dorești o petrecere tradițională de botez? TREI idei pe care să le abordezi pentru ca evenimentul să fie inedit

Nu îți dorești o petrecere tradițională de botez? TREI idei pe care să le abordezi pentru ca evenimentul să fie inedit

0 Shares
0
0
0

Precum fiecare eveniment care are o însemnătate aparte, petrecerea de botez trebuie să fie pusă la punct, iar atât invitații, cât și părinții celui mic să aibă parte de un moment memorabil de care să își amintească cu drag peste ani. O petrecere de botez implică timp, un buget stabilit încă de la bun început și răbdare, pentru ca fiecare detaliu să fie perfect. Însă, dacă nu îți dorești ca evenimentul să fie unul tradițional, atunci există câteva tematici sau idei pe care le-ai putea aborda, pentru ca petrecerea să fie de basm. În cele ce urmează, vei descoperi câteva lucruri pe care le-ai putea lua în considerare, dacă îți dorești un eveniment care iese din „tipar”.

Iată câteva idei pentru o petrecere de botez specială:

  • Înainte de a organiza petrecerea propriu-zisă, trebuie să ai la dispoziție o locație aerisită și spațioasă unde pot fi primiți toți invitații. De altfel, odată ce alegi acest spațiu, asigură-te că ai incluse anumite servicii care să îți ușureze munca în a organiza un asemenea eveniment. De exemplu, o petrecere trebuie să aibă un sistem de iluminare și sonorizare performant, o echipă profesionistă pe partea foto-video, dar și un decor care să se întrepătrundă armonios cu întreaga atmosferă. De altfel, poți regăsi aceste servicii de calitate la un restaurant pentru botez din București, prin intermediul Riviera-park.ro, unde se pune accentul pe dorințele clientului, pentru a avea parte de evenimentul la care visează. Iar, ca totul să fie ca într-un basm, poți opta pentru o anumită tematică, fără să lipsească opțiunea de candy bar. Dacă vrei să fie o petrecere ieșită dintr-un „tipar”, poți aborda o tematică Disney. De exemplu, dacă alegi ca Mickey sau Minnie Mouse să fie personajul principal, atunci poți opta pentru decorațiuni cu nuanțe vibrante și un tort care să fie inspirat din desenele animate.
  • Pe de altă parte, o altă tematică non-tradițională pe care o poți aborda reprezintă petrecerea de botez în stil Hawaian, mai ales în condițiile în care evenimentul are loc în timpul verii. De altfel, pentru un asemenea stil ar fi recomandat ca spațiul în care are loc petrecerea să dispună și de o grădină, unde invitații pot face fotografii sub o boltă cu flori, în timp ce poartă la gât ghirlande colorate. O petrecere într-un asemenea stil ar putea să aibă și ursitoare îmbrăcate „neconvențional” (nu în rochiile normale pentru un asemenea serviciu), în hainele specifice hawaiene, dar care să mențină cursul normal al activității.
  • De asemenea, o altă idee care poate fi abordată este cea a petrecerii de botez în stil japonez. De cele mai multe ori, asemenea evenimente au în centrul atenției un bonsai sau un arbore cu flori, iar decorațiunile pot fi create sub formă de origami. De exemplu, în sala de petrecere sau chiar și în grădină, dacă localul dispune de un asemenea spațiu, pot fi atârnate diverse decorațiuni de botez create din hârtie specială pentru origami, care să înfățișeze simboluri (biberon, flori albe și roșii, inimioare, stele). De altfel, candy barul poate fi inspirat tot din zona japoneză, cu dulciuri care au o culoare vibrantă, cu numele celui mic.  

Organizarea unui astfel de eveniment într-un stil aparte, netradițional, ar putea crea momente memorabile de care să îți aduci aminte cu drag. De altfel, și invitații s-ar putea arăta foarte încântați de ideea creativă pe care o pui în practică. Nu uita să optezi pentru personalizarea meniului, mai ales că la o petrecere de botez ar putea fi și copii ai invitaților. În rest, tot ceea ce îți mai rămâne să faci este să te distrezi alături de familie și prieteni.

Sursă foto: Pexels.com

0 Shares
You May Also Like