giftology.ro - Stiinta cadourilor inteligente
Telefoane Mobile

Nokia Lumia 930 – durata de viata a bateriei si incarcare

Nokia Lumia 930 – durata de viata a bateriei si incarcareCu totii suntem constienti de faptul ca pentru a avea parte de o functionarea corecta a telefonului nostru Nokia avem nevoie de acumulatori Nokia originali. Astfel de acumulatori Nokia originali sunt disponibili pentru achizitionare pe Magazingsm.ro.

Durata de viata a bateriei telefonului Nokia Lumia 930

Pentru testele de evaluarea a duratei de viata a bateriei se da o cantitate de munca standard pe care telefonul trebuie sa o indeplineasca in timp ce este conectat la reteaua Wi-Fi sau la reteaua de date mobile.

Display-ul este calibrat la 200 nits pentru o comparatie coerenta. Dispozitivul este este rulat conform sarcinii standard pana cand se inchide. Windows Phone prezinta um mod de economisire a bateriei, astfel incat aceste teste au fost realizate de doua ori. Unul a fost realizat cu modul de economisire oprit, iar celalalt cu modul de economisire pornit (acesta impiedica toate aplicatiile care ruleaza in fundal).

Nokia Lumia 930 prezinta o baterie de 2420 mAh si 3.8 V, pentru un total de 9.2 watt-ora. Aceasta baterie este putin mai mica decat cea de pe Samsung Galaxy S5, care are aceeasi dimensiune a ecranului si o baterie detasabila.

Din pacate, Lumia 930 are una dintre cele mai mici durate de viata a bateriei, rezistand doar 5 ore cu conectare continua la Wi-Fi. Telefonul se incalzeste foarte repede in timpul acestor teste. Display-ul AMOLED al acestui telefon pare a consuma o cantitate enorma de energie, chiar si atunci cand afiseaza cel mai alb continut din testele pe care le-am efectuat cu privire la navigarea pe web.

Windows Phone include o caracteristica Battery Saver, care dezactiveaza majoritatea sarcinilor de fundal. Acestea pot functiona numai daca le permiteti, in mod special, acest lucru. Email-ul, de exemplu, trebuie sincronizat manual.

Cu Lumia 630, aceasta caracteristica a crescut dramatic durata de viata a telefonului.

1. Incarcarea – Nokia Lumia 930, cu ultima versiune de Windows Phone, sustine specificatii de incarcare rapida 2.0 de la Qualcomm, care permite sa fie utilizata o tensiune mai mare pentru o incarcare mai rapida. Lumia 930 suporta si incarcare wireless Qi incorporata.

2. Concluzii – Cu o baterie mai mica decat celelalte dispozitive de dimensiuni similare, nu este de mirare ca Lumia 930 nu poate sa tina pasul cu concurenta. Lumia 930 nu este un telefon mic. De fapt, cu laturile sale drepte, Nokia Lumia 930 prezinta un volum destul de consistent.

Unul dintre compromisurile telefoanelor cu baterii nedetasabile este acela ca se poate pune o baterie mai mare in dispozitiv deoarece nu trebuie sa iti faci griji in privinta formei bateriei. Din pacate, Nokia Lumia 930 nu urmeaza aceasta logica.

Este greu de conceput cum un telefon de aceasta dimensiune nu poate avea o baterie mai mare. Ceea ce face ca durata de viata a bateriei sa creasca este faptul ca majoritatea aplicatiilor de pe Windows Phone prezinta fundaluri negre sau intunecate ceea ce face ca ecranul AMOLED sa nu consume foarte multa energie.

Etichete
avmall.ro

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close