Necesitatea unei lupe cosmetice

0 Shares
0
0
0

Odata, tocmai de ma indreptam bucuroasa catre un curs. Am alergat dupa un tramvai din dorinta de a ajunge mai devreme, am gasit si un scaun liber si m-am asezat incantata.

Am inceput sa admir rochia pe care o alesesem, cat de bine se potrivea cu geanta, stiam cat de frumos imi sta parul, ce mai, eram mandra tare. Pana in momentul in care, privirea mi-a cazut pe genunchi. Desi ma epilasem si sa fiu sigura ca lumina din baie nu ma inseala, am utilizat pentru verificare chiar lanterna telefonului, in lumina naturala a soarelui, genunchii mei erau totusi departe de a fi epilati.

De intors acasa si de terminat operatiunea corect, imi era oricum imposibil. Insa in acel moment, mi-am dat inca o data seama de nevoia de a avea o lupa cosmetica. Aceasta este utila si pentru pensat, tatuat, realizarea unghiilor false, aplicarea diverselor decoratiuni, tratamente faciale, indiferent daca esti acasa sau intr-un salon.

Este foarte important sa utilizam o aparatura corespunzatoare, genunchii mei ar fi fost complet epilati daca vedeam bine. Lupa cosmetica este exact obiectul de care aveam nevoie.  Lampa cosmetica cu picior este o necesitate in saloane. Configuratia vine in ajutorul si in sprijinul modului de lucru, piciorul este ajustabil si are posbilitatea de a fi pozitionat comod pentru a executa in detaliu orice activitate.

Totodata si lupa cosmetica cu led este special realizata pentru o vizibilitate mai buna si un proces de finalizare corect al activitatii. Are calitatea si avantajul de a nu emana caldura, deoarece are o lumina rece. Se spune ca din greseli invatam, asa cum nu le putem stii pe toate fara a ne ciocni de o situatie sau alta.

Cursul meu a fost unul reusit si m-am inscris la intreg programul. Intamplarea cu genunchii ma amuza in acest moment, cata vreme am luat masurile necesare ca sa nu se mai repete. Cand eram insa in tramvai, in lumina razelor de soare, situatia mi se parea o intreaga tragedie. Zile senine si lumina potrivita sa ai!

0 Shares
You May Also Like