MMA 33 –  gainerul complet pentru masa musculara imbunatatita

0 Shares
0
0
0

Proteinele sunt vitale in cursa pentru cresterea masei musculare. Practic, fara proteine musculatura nu se dezvolta, oricat de mult ai exercita-o. Exercitiile fizice cu o intensitate mare, fara ajutorul unui supliment nutritiv nu fac altceva decat sa iti oboseasca corpul, fara ca masa musculara sa se dezvolte.

Energia lipsa nu poate duce la un antrenament complet, astfel ai nevoie de un supliment precum Massive Mass Advanced 33 de pe www.bodyline.ro.

Acest supliment este unul dintre cele mai bune destinat dezvoltarii masei musculare, prin ingredientele pe care le contine.

In Massive Mass Advanced se regasesc Arginina, Glutamina, Creatina, Beta Alanina, Aminoacizii BCA, Vitamine si Minerale, dar si enzime digestve. Cu ajutorul acestui supliment si cu un stil de viata sportiv, masa musculara se dezvolta mult mai repede.

Pe langa ingredientele enumerate mai sus, in acest produs mai gasesti si taurina, palatinose ( cel mai lent carbohidrat), citrulina si cel mai important – proteina din zer. De asemenea, in MMA 33 nu se regasesc carbohidratii simplii care pot deranja metabolismul, singurul fiind proteina.

Lipsa de energie si motivatia apare odata cu consumul acestui produs. De fiecare data inainte antrenamentului, foarte multe persoane se simt molesite si lipsite de energie, astfel MMA 33 este un pre-workout perfect!

Pentru un plus de energie pe tot parcursul zilei si pe perioada antrenamentului, consuma MMA 33. Acesta va creste rezistenta la intensitatea fizica, va imbunatatii viteza si forta. De altfel, cu ajutorul acestui produs musculatura se va vindeca mai repede dupa antrenament.

Fiecare dintre ingredientele pe care le contine au actiune diferita in tot corpul, astfel:

  • Creatina imbunatateste performanta sportiva, fiind unul dintre cele mai bune gainere.
  • Glutamna dezvolta masa musculara, creste rezistenta, imbunateteste digestia si ofera energie.
  • Beta Alanina creste rezistenta la antrenamentele lungi si are efect de pompare prin marirea nivelului de oxid nitric.
  • Citrulina creste nivelul de sange din muschi si odata ce a fost consumata se transforma in arginina.
  • Taurina este cunoscuta pentru efectele sale energiznte, ajuta la refacerea organismului dupa antrenament si imbunatateste masa musculara.
  • Palatinose – cel mai lent carbohidrat ajuta la cresterea masei musculare calitativ, fara utilizarea grasimilor.

Acest produs are foarte multe beneficii pentru musculatura si pentru intreg organismul. Senzatia de moleseala, lipsa de energie si dispozitia proasta se vor imbunatatii odata cu consumul de MMA 33 de pe https://bodylinenutrition.ro/.

Modul de administrare a acestui produs este urmatorul: amesteca 60 gr de pudra, cu 200 sau 250 ml de lapte degresat sau apa si consuma-l de doua ori pe zi – de dimineata si dupa efectuarea antrenamentelor.

Masa musculara se poate dezvolta foarte repede si calitativ prin consumul acestui produs. Datorita ingredientelor pe care le contine, Massive Mass Advanced 33 este cel mai potrivit pentru cei care isi doresc un plus de energie pre-workout, dar si pentru cei care isi doresc sa isi imbunatateasca musculatura.

Cu o alimentatie corecta si un supliment care sa aiba grija de musculatura ta,  cu siguranta vei ajunge la corpul pe care ti-l doresti.

0 Shares
You May Also Like