Mituri despre cosmeticele naturale care te tin departe de utilizarea acestora

0 Shares
0
0
0

Este important pentru tine sa folosesti produse de calitate, motiv pentru care atunci cand selectezi cosmeticele esti atenta la lista de ingrediente si alte indicatii.

Ei bine in cazul cosmeticelor naturale descoperi o lista de ingrediente uneori chiar 100% naturale. Poate ca nu exista argument mai puternic pentru a alege un astfel de produs. Totusi ce te tine departe de aceasta alegere? Unele mituri ce trebuie clarificate.

#1 cosmeticele naturale nu sunt practice pentru ca expira repede

Este adevarat ca termenul de valabilitate este unul mai scurt, insa acest lucru este de fapt un avantaj. Sa ne gandim in primul rand  la faptul ca nu au continut de conservanti, parabeni si alte chimicale.

In plus, ai garantia ca ce este natural nu are cum sa reziste timp indelungat. Termenul acesta variaza, in functie de produs, dar este in medie de cateva luni nu de un an cum observi in marea majoritate a cazurilor. Ori ai suficient timp sa folosesti produsul.

#2 cosmeticele naturale nu au efect

Inseamna ca nu ai aflat cu adevarat care este efectul unui produs de acest gen. La Nympheum, brand romanesc, producator autohton de cosmetice naturale vei descoperi o gama vasta de optiuni. Poti opta pentru ingrijirea fetei si cea corporala sa fie despre produse naturale.

Atent selectionate, folosite corespunzator, acestea isi arata efectele in timp cu garantia ca nu ai nimic de riscat, ca nu iti imbatranesti prematur chipul, ca nu pui chimicale pe piele.

#3 le poti folosi un timp limitat

Cand vine vorba despre produse cosmetice naturale pentru ingrijirea tenului nu ai de ce sa te ingrijorezi despre efecte adverse, poate doar daca stii ca ai anumite alergii – consulta mereu lista de ingrediente, numai de origine naturala, vegetala in cazul acesta.

Astfel de produse cosmetice pot fi folosite cu succes pentru orice tip de ten, pe termen lung, fara probleme. Desigur ca trebuie insa sa alegi corespunzator, in functie de tipul de piele sau ce situatie ai.

O exceptie o fac acele cosmetice naturale romanesti de la Nympheum ce sunt uneori utilizate numai in anumite cazuri, limitat – cum sunt produsele pentru plaja folosite exclusiv la expunerea la soare sau cum sunt acele cosmetice menite sa remedieze o problema a tenului, pielii sau parului. Cu alte cuvinte, poti folosi cremele favorite, cosmeticele naturale cu care te obisnuiesti, oricand, pe termen lung.

#4 cosmeticele naturale nu sunt la fel de variate

Din nou un mit. Cel putin cand vine vorba despre Nympheum ne referim la o gama vasta de produse:

  • Pentru ingrijirea parului – produse de tip masti, lotiuni sau sampon pentru par deteriorat sau normal.
  • Pentru corp – geluri de dus, inclusiv uleiuri de masaj, creme divese pentru maini, calcaie etc.
  • Pentru ten – after shave, balsam, creme, gomaj, lotiuni de demachiere etc.

Pe principiul incearca si nu vei regreta, produsele de la Nympheum sunt o invitatie si totodata o provocare de a descoperi eficienta ingredientelor naturale, extracte vegetale. Pentru ca aici nu este vorba de jumatati de masura, vei descoperi ca toate sunt 100% naturale.

0 Shares
You May Also Like