Mituri despre bijuterii

Mituri despre bijuterii

0 Shares
0
0
0

Iti prezentam mai multe mituri despre bijuterii pe care le-am aflat de la o casa de amanet bijuterii.

Perlele vin numai din stridii de perle. Smithsonianul are perla Christopher Walling, care cantareste 187,5 carate. Este o perla abalone. Mussels-ul face, de asemenea, perle.

Diamantele sunt cele mai rare pietre din lume. Multe pietre, cum ar fi Alexandritul, sunt mai rare. De Beers controleaza eliberarea de diamante pentru a le pastra scumpe.

Birthstone-urile sunt doar ceva din membrii industriei de bijuterii care au creat o piata pentru marfurile lor. De fapt, mai multe sisteme de pietre au fost dezvoltate de-a lungul mai multor secole. Asociatia Nationala a bijutierilor americani a creat lista curenta cea mai frecvent utilizata in Romania. Listeaza exclusiv pietrele fatete si se spune ca au fost create pentru a face ca inelele mamei sa arate mai bine. Lista de mituri a pietrelor a fost creata in Tibet in primul mileniu, iar lista traditionala de pietre a fost creata in secolul al XVI-lea.

Perlele se dizolva in otet. Legenda spune ca Cleopatra a dizolvat o perla in otet pentru a il impresiona pe Marc Antonius consumand cea mai scumpa masa. Aceasta pare a fi o chestiune de dezbatere. Site-ul Departamentului de Energie al Newtonului pentru profesorii de stiinte din Newton spune ca este posibil din punct de vedere teoretic sa se intample acest lucru din cauza compozitiei perlelor si a proprietatilor acide ale otetului, dar dimensiunea pietrei si aciditatea otetului ar afecta timpul in care ar fi dizolvata piatra.

Diamantele sunt indestructibile. Diamantele au 10 pe scara Mohs – doar un diamant poate zgaria un diamant, dar ele pot fi fragile si casante daca sunt maltratate.

In aceste zile, multe organizatii au un set de imbracaminte – care este, de obicei,  formal. Si intr-o astfel de situatie, trebuie, de asemenea, sa aveti grija de detaliile mari si mici precum bijuteriile care trebuie purtate, coafura si accesoriile. In acest articol ne vom uita la unele dintre bijuteriile care pot fi purtate cu haine profesionale. Ne vom concentra in principal pe cristal, deoarece cristalul se bucura de o popularitate uriasa in randul femeilor, iar multi doresc sa-l poarte in birou.

Cristalul poate fi purtat la birou si cu haine profesionale. Exista multe bijuterii de cristal care arata destul de bine atunci cand le purtati cu rochii formale. Pandantivul de dimensiuni mici, chiar sub gat sau agatat de lobii urechilor, arata in ton cu profesionistul si va face sa aratati atractivi. Poti purta cristale rosii sau albastre. Un cristal comun pe care femeile il poarta la birou, in special la ocazii importante si intalniri, este ametist.

Cu toate acestea, atunci cand purtati bijuterii de cristal, trebuie sa tineti cont de mai multe lucruri. Bijuteriile de cristalate  ar putea sa arate bine pe dvs. si ati  primit o mie de complimente atunci cand le purtati la evenimente sociale, dar cu siguranta nu sunt destinate mediului de birou. Bijuteriile mari de cristal nu sunt cu siguranta acceptabile in locurile care urmeaza codul de imbracaminte profesionala.

0 Shares
You May Also Like