Masina multifunctionala de la Gomecy – efecte terapeutice

0 Shares
0
0
0

Utilizand vibratiile cu ultrasunete de inalta frecventa pentru a conduce materialul in apropierea rezonantei capului de soc, se realizeaza indepartarea celulelor moarte, astfel incat pielea moarta (in principal), sa poata fi indepartata, pentru a se obtine curatarea.

Caracteristica vibratiilor cu crema pentru curatarea pielii poate fi curatarea uleiului de pe suprafata pielii si a reziduurilor de produse cosmetice si poate avea un efect bun de curatare a cosurilor, acneei etc. in pielea profunda.

Efect galvanic.

Anionul si instrumentul de conducere a cationilor reprezinta un fel de echipament de infrumusetare care utilizeaza curentul direct. Acesta adopta principiul electricitatii polilor care se resping, pentru scopul de ingrijire a pielii.

Deoarece substantele nocive externe si ionii metalici din produsele cosmetice neferoase pot patrunde in piele prin celulele si foliculii de par excitat, depozitati in piele, este dificil sa se evacueze aceste substante in tratamentul obisnuit de frumusete. In plus, odata cu cresterea varstei, este dificil pentru excretia corpului uman sa raspunda cererii pielii.

Pielea necesita o nutritie suplimentara suplimentara, dar capacitatea de absorbtie a pielii este limitata. Prin urmare, substantele nocive din corpul uman pot fi “educate” si nutritia poate fi condusa cu instrument de conducere a anionilor si cationilor. Atunci cand produsele de frumusete sunt aplicate pe piele, ele se pot descompune si elibereaza ioni.

Sub efectul campului electric de curent continuu, ionii vor face miscari directionale. Cationul se va muta de la anod la catod si anionul se va deplasa de la catod la anod. Medicina sau ionii de esenta vor patrunde in piele si vor forma un reactor ionic regional.

Concentratia de absorbtie a medicamentelor in pielea regionala este de cateva ori mai mare decat concentratia de absorbtie a medicamentelor orale, astfel incat sa se obtina efecte relevante.

Electroterapia de inalta frecventa.

Frecventa inalta poate produce curent de vibratie la viteza mare si conduce curentul in corpul uman cu ajutorul tubului electroterapeutic.

Deoarece exista gaz inert, de ex. Argon sau neon etc. in tubul electroterapeutic, diferite gaze inerte din tub vor emite lumina in culori diferite atunci cand lucreaza cu diferite efecte de tratament asistent, in timp ce curentul de vibratii de mare viteza poate fi transformat in incalzire si produce ozon in jurul tubului electroterapeutic cu un efect mai bun al sterilizarii.

Peria rotativa.

Aceasta foloseste energia curentului electric pentru curatarea si masajul pielii. Functia de curatare poate sterge murdaria in pielea de la suprafata, uleiul, ramasitele cosmeticelor, etc.

Vacuum si Spray.

Acesta conduce fluxurile de aer pozitive si negative produse de pompa de vid in pozitia speciala, prin masurarea fizica si are ca rezultat diferenta de presiune a aerului astfel incat sa poata asigura functia de vid si pulverizare.

Vacuum: Utilizeaza fluxul de aer sub presiune produs de pompa de vid pentru a absorbi punctele negre, capetele albe, acneea si pustulele de pe suprafata pielii si curata impuritatile si murdaria umeda etc. in pori.

Spray-ul utilizeaza fluxul de aer de presiune pozitiv produs de pompa de vid si pulverizeaza lotiunea de tonifiere, fluidul antiflogistic sau toner etc. intr-o sticla de pulverizare.

0 Shares
You May Also Like