Masaje senzuale: cum sa le faci si ce ai nevoie pentru o sedinta de masaj incredibila?
blue spa

Masaje senzuale: cum sa le faci si ce ai nevoie pentru o sedinta de masaj incredibila?

0 Shares
0
0
0

Masajele au fost folosite de-a lungul istoriei ca o forma de relaxare si terapie pentru a trata diferite afectiuni ale corpului. Cu toate acestea, utilizarea sa nu este numai medicinala. Masajele erotice sunt o modalitate de a extinde legatura emotionala cu cuplul sau de a cunoaste anatomia fiecaruia.

Sensual massage London este un salon in care cu siguranta te vei simti bine.

Care este diferenta dintre un masaj traditional si un masaj erotic?

Valeria de la Espriella (VDLE): “Masajele au fost practicate din cele mai vechi timpuri si ne arata importanta contactului fizic cu fiintele umane. Exista mai multe tipuri de masaje: cele de uz terapeutic pentru a trata unele dureri sau tulburari musculo-scheletice; masaje de relaxare pentru a elibera tensiunea; Masaje suedeze, thailandeze, profunde ale tesuturilor, printre altele.

In cazul masajelor erotice, se cauta o reconectare cu placerea pe tot corpul. Exista, de asemenea, mangaieri pe organele genitale si se cauta excitare sexuala, dar nu trebuie neaparat sa se termine in actul sexual.”

De ce ar trebui sa facem masaje erotice?

Un adult mediu poate avea 2 metri patrati de piele, de fapt, este cel mai mare organ al fiintei umane. In plus, primeste un numar mare de senzatii prin atingere si are mii de terminatii nervoase, care bine stimulate trimit semnale catre creier, astfel incat restul corpului sa se pregateasca pentru intalnirea erotica.

Masajul este o forma puternica de comunicare nonverbala. Ele permit anatomiei noastre sa se deschida, ne ajuta sa trezim sensibilitatea multor zone, putem folosi cele cinci simturi pentru a experimenta momentul prezent si pentru a fi constienti de bucurie.

Acestea stimuleaza productia de hormoni de wellness, cum ar fi oxitocina, dopamina si endorfinele. Acestea imbunatatesc starea de spirit, faciliteaza relaxarea, reduc anxietatea si genereaza o mare satisfactie. In plus, ele sunt un instrument excelent pentru persoanele care au dificultati in a se entuziasma sau care se simt cu un fel de blocaj. Masajele ne conduc la o placere integrala care nu se limiteaza doar la organele genitale.”

Sunt aceste tipuri de masaje doar pentru cupluri sau, de asemenea, pentru atunci cand suntem singuri?

Contactul fizic este benefic in ambele sensuri. Ca parte a autoeroticismului, favorizeaza autocunoasterea, deoarece fiecare persoana are harta sa erotica si acest lucru face mai usoara descoperirea altor zone erogene diferite de cele tipice. Ne recunoastem capacitatea de a simti placerea si ne ajuta sa ne acceptam corpul.

Ca un cuplu, masajele erotice produc un moment special de intimitate, ingrijire si afectiune. Este un schimb de placere care genereaza apropiere, mai ales daca se face fara griji si fara cautarea unui scop. Masajele pot ajuta la cresterea dorintei sexuale.

Cum se face un masaj erotic?

Foarte importante, masajele erotice sunt mangaieri pentru organism, asa ca nu incercati sa eliminati durerile de spate sau sa eliberati zone daca nu aveti cunostinte de fizioterapie sau conexe.

Exista zone erogene primare, secundare si tertiare. Cele mai importante sunt clitorisul, vulva, penisul sau sanii. Sugestia este de a le stimula in cele din urma, nu sa mergi direct catre ei. Daca ceea ce cautati este sa cresteti si sa sporiti senzatiile, este mai bine sa incepeti cu zonele secundare si tertiare.

Zonele secundare corespund lobilor urechii, cefei gatului, spatelui inferior si coapselor interioare. Zonele tertiare acopera palmele mainilor, picioarele si mainile, talpile picioarelor si partea din spate a genunchilor.

De ce elemente avem nevoie?

Mangaierile se pot face cu mainile sau pur si simplu folositi varfurile degetelor. Uleiurile sunt inevitabile pentru ca fac masajul mult mai placut. Le recomandam pe cele de trandafiri, iasomie, ylang ylang, lavanda, migdale sau sa le cautam pe cele care sunt usoare, deoarece pielea le absoarbe mai usor. Cele care sunt foarte grele pot lasa un sentiment neplacut.

De asemenea, este important sa aflati daca dumneavoastra sau partenerul dumneavoastra sunteti alergici la anumite uleiuri si componente. Exista oameni carora le plac uleiurile, in caz contrar puteti folosi creme de corp. Uleiurile si cremele sunt pentru uz extern, asa ca pentru stimularea genitala sunt recomandati lubrifianti intimi.

Care sunt recomandarile de care trebuie sa tinem cont pentru a oferi si a ne bucura de masaje erotice?

Primul lucru este sa ai timp si dispozitie. Daca aveti spatiul si intimitatea pentru a face masajul acasa sau, in caz contrar, cautati un alt loc specializat in asa ceva. Exista numeroase centre ce ofera un astfel de masaj.

Ceva foarte creativ este adaptarea mediului inconjurator cu muzica sau decor, cu lumanari, petale de trandafir, lumina slaba. Puteti utiliza, de asemenea, un jacuzzi sau o cada pentru a beneficia si de un hidromasaj.

Daca este un plan de cuplu, puteti genera o intreaga experienta de dinainte de intalnire, de exemplu: oferirea unui voucher cadou pentru masaj erotic, cu data si ora, precum si ceea ce include sesiunea.

0 Shares
You May Also Like