Livrarile la domiciliu, o piata in plina dezvoltare

0 Shares
0
0
0

Goana zilnica la job, cu treburile casei si cu ingrijirea copiilor ne obliga sa stam cat mai putin in bucatarie si sa cautam alte moduri de a ne potoli foamea. Astfel, din ce in ce mai multe femei aleg sa petreaca timp pretios alaturi de persoanele iubite, de copii, de familie, in general, decat sa stea in aburul bucatariei, in incercarea de a pregati masa.

Mai mult, sunt si persoane mai pragmatice, care socotesc ca in timpul petrecut in bucatarie ar putea face cu totul altceva, poate mult mai productiv. Aceasta este ratiunea pentru care multi oameni activi din zilele noastre aleg serviciile de catering ori prefera sa ia masa in oras, pastrandu-si buna dispozitie pentru acasa. In cazul angajatorilor, lucrurile sunt ceva mai simple.

Oferirea unei mese calde propriilor angajati poate constitui o buna metoda de motivare, o pauza binevenita din programul de munca, in care angajatii sa se odihneasca si sa-si reimprospateze fortele pentru proiectele ori sarcinile pe care le au de executat pe parcursul unei zile.

Acesta este si motivul pentru care serviciile de catering si livrari la domiciliu au cunoscut o adevarata explozie in ultima perioada. Pe acest fond, in care competitia este cuvantul de ordine, era si normal ca serviciile de catering sa incerce sa se diferentieze unul de altul,

Astfel, serviciile de catering nu mai sunt demult doar pentru a astampara foamea cu o portie de cartofi prajiti si clasicul hamburgher cu salata de varza. Acestea au evoluat, ajungand sa livreze aproape orice sortiment de mancare, de la supe, ciorbe, mancaruri cu sos sau fripturi si apetisante produse la gratar, pana la deserturi savuroase, pentru completarea oricarui meniu cu pretentii.

Mai mult, sunt astazi servicii de catering specializate in bucatarii cu anumit specific: italian, mexican sau chinezesc, in care deliciile culinare ale diferitelor zone de pe glob sunt accesibile oricui. In ultima perioada, un avant deosebit au luat-o meniurile pentru persoanele care tin un anumit regim alimentar cu aronia sau cu fel de fel de alimente sanatoase sau care si-au impus un anumit stil de viata.

Sunt din ce in ce mai intalnite variantele de meniu pentru vegani, pentru vegetarieni, care merg insa mana in mana cu cele destinate de mancaruri gourmet.

Aici, diferentele sunt deja stiute, in sensul ca veganii nu respecta doar un meniu din care au exclus produsele de origine animala, dar au si un stil de viata, prin care respecta viata, sub toate formele ei.

De asemenea, amatorii de mancaruri gourmet nu trebuie confundati cu gurmanzii, ultimii preferand consumarea de cantitati mari de alimente, in vreme ce primii pun un accent deosebit pe calitate.

Toate aceste diferente impun si un anumit mod de servire a mancarii, in caserole personalizate si adaptate fiecarui sortiment de mancare. In aceste conditii, nu este de mirare ca pe piata serviciilor de livrari de mancare la domiciliu au intrat inclusiv marii jucatori ai serviciilor online, precum Amazon sau Uber, care dezvolta permanent aplicatii in acest domeniu.

0 Shares
You May Also Like