La ce sunt utili senzorii Baumer?

La ce sunt utili senzorii Baumer?

0 Shares
0
0
0

Baumer este lider in dezvoltarea si productia de senzori, codificatori de arbori si instrumente de masurare. Sunt cunoscuti pentru calitatea lor si tehnologia de ultima generatie, oferind clientilor o fiabilitate mai mare si perioade de nefunctionare reduse.

Baumer ofera senzori de proximitate inductivi fara contact pentru solutii de automatizare. Baumer detine peste 2.500 de angajati, mai multe fabrici de productie si sucursale de vanzari din intreaga lume. Baumer este intotdeauna la indemana clientului.

Produsele lor sunt supuse unor teste riguroase, iar acuratetea produselor lor este exceptionala. Senzorii inductivi fabricati de Baumer sunt extrem de fiabili chiar si atunci cand sunt supusi la presiune ridicata si la temperaturi peste temperatura normala. Baumer se straduieste intotdeauna sa faca un produs mai eficient si mai bun pentru clientii sai.

Cateva avantaje oferite de senzorii Baumer

In cazul in care aveti nevoie de senzori Baumer de la Sensodata, cu siguranta este necesar sa cunoasteti cateva dintre cele mai importante avantaje ale acestora, iar in continuare puteti descoperi pe scurt cateva dintre acestea.

  • Functionare fara contact.
  • Foarte mare precizie.
  • Foarte repetabili.
  • Capacitate de masurare specializata.

Senzori Baumer

Baumer ofera doua tipuri de senzori:

Senzori pentru detectarea prezentei sau numararea obiectelor: Produsele de masurare a distantei Baumer pot masura distante precise de pana la 1000 mm cu rezolutii de 2 nanometri.

Senzori care masoara distanta obiectului: Detectarea exacta a obiectelor care deviaza, absoarbe si de forma neregulata; Detecteaza coli de hartie si ziare stivuite, toate independente de culoare sau de directia produsului.

Senzori de proximitate

Senzorii de proximitate inductivi Baumer sunt unii dintre cei mai utilizati senzori din industria automatizarii. Acesti senzori sunt utilizati pentru a detecta si masura prezenta simpla sau pozitiile exacte ale obiectelor metalice fara a contacta tinta.

Acesti senzori pot fi utilizati intr-o gama larga de procese de automatizare. Baumer in cazul in care nu stiati pana acum acest lucru, este unul dintre primii producatori care scoate pe piata senzori de proximitate inductivi fara contact si comutatoare de proximitate. Baumer ofera de asemenea, senzori capacitivi pentru articole nemetalice si senzori magnetici pentru detectarea miscarilor liniare si de rotatie.

Senzori fotoelectrici

Senzorii fotoelectrici Baumer sunt utilizati intr-o gama larga de aplicatii. Aceste aplicatii includ timpi de raspuns ridicati sau rezolutii mari. Senzorii fotoelectrici de inalta calitate ai Baumer Electric necesita doar o sursa de energie.

Ei efectueaza in mod independent amplificarea, comutarea iesirii, modularea si demodularea. Baumer ofera multi senzori diferiti pentru a se potrivi perfect aplicatiilor dvs. Acestia includ senzori diferentiali, bariere de lumina, senzori de culoare si contrast si fibre optice. Senzorii fotoelectrici au facut limite foarte mari in tehnologia senzorilor si continua sa faca acest lucru.

Senzori laser de distanta

Senzorii fotoelectrici laser Baumer sunt utilizati acolo unde este necesara o dimensiune mica a punctului sau este necesara o masurare a distantei. Senzorii de distanta laser sunt fabricati pentru aplicatii de inalta precizie, mentinand in acelasi timp viteza mare de functionare a procesului dumneavoastra.

Acestia sunt realizati in principal pentru masuratori dimensionale ale produselor dvs., avand multe avantaje fata de utilizarea senzorilor camerei. Cativa dintre acesti senzori trebuie precizat faptul ca au o gama mult mai mare, adica pot fi amplasati la cativa metri distanta de ceea ce masurati.

Senzori de fibra optica

Senzorii Fiber Optic Baumer sunt utilizati acolo unde proprietatea imobiliara este premium. Acesti senzori au capacitatea de a functiona in cele mai dificile medii, iar dimensiunea senzorului sau a zonei de detectare a senzorilor este extrem de importanta.

Sunt disponibile diferite dimensiuni pentru a se potrivi spatiului pe care doriti sa fie pozitionat dispozitivul dvs. de detectare. Senzorii cu fibra optica nu necesita utilizarea curentilor electrici pentru a detecta obiecte, sporind siguranta generala a dispozitivului. Senzorii cu fibra optica sunt usori si pot economisi mult spatiu.

Codificatoare rotative

Codificatoarele Baumer sunt utilizate pentru a determina pozitia aplicatiilor rotationale sau liniare. De la codificatoare super compacte la codificatoare care pot rezolva unele dintre cele mai dure conditii industriale, Baumer ofera acest lucru si multe altele.

Comutator inteligent al nivelului furcii

(Comutator CleverLevel LBFS / LFFS) Acest produs rezolva problema cu masuratorile inconsistente datorita naturii materialelor pastoase si a obiectelor granulare grosiere, cum ar fi boabele care se depun in furci. Cu comutatorul inteligent, aceasta problema este rezolvata si acesti senzori vor continua sa ofere masuratori precise cu randament ridicat.

Acestia sunt de asemenea foarte igienici si sunt aprobati pentru industria alimentara si a bauturilor. Acest senzor poate aborda orice fel de sarcina de detectare, deoarece poate masura in mod fiabil mai multe tipuri de suporturi.

VeriSens

VeriSens este un sistem de procesare a imaginii care este compact si are forma unui senzor. Sunt foarte precisi si sunt utilizati acolo unde este necesara inspectia calitatii. Aceste dispozitive pot citi text, coduri 1D si 2D pentru sarcini de identificare, verificari de prezenta pentru verificarea si sortarea aplicatiilor si pot inspecta si identifica produse pentru sarcini complexe de inspectie.

Aceste sisteme utilizeaza un program numit FEX care permite dispozitivului sa functioneze normal in conditii de lumina schimbatoare.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…