La ce ajuta liposuctia?

La ce ajuta liposuctia?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care auzi ca se discuta despre lipoaspiratie prin Body – Jet, cu siguranta trebuie sa stii faptul ca aceasta este unul dintre cele mai revolutionare tratamente in materie de liposuctie, si se foloseste cu scopul de a spala grasimea din interiorul corpului, prin intermediul unui sistem foarte delicat, care functioneaza pe baza de apa, cu scopul de a indeparta grasimea.

O modalitate unica la noi in tara, care este mai putin invaziva decat liposuctia clasica, si prin intermediul careia se poate realiza cea mai blanda si cea mai fina liposuctie, care sa aiba cele mai bune rezultate, este fara doar si poate lipoaspiratia asistata prin apa, care mai este cunoscuta sub denumirea de Aqualipo.

In Statele Unite ale Americii, acest procedeu de liposuctie asistata prin apa este foarte popular, datorita faptului ca tehnica unica folosita in acest procedeu vine cu o serie importanta de avantaje, despre care vom discuta in continuare.

Un astfel de tratament este de fapt o procedura blanda, este un tratament permanent, efectele secundare ii sunt reduse, timpul de recuperare este unul foarte scurt, iar rezultatele care conteaza atat de mult sunt excelente.

In conditiile in care iti doresti sa cunosti cat mai multe detalii despre acest procedeu de liposuctie asistata prin apa, ei binem aceasta se realizeaza cu ajutorul unei solutii saline in jet de inalta presiune, care are rolul de a inlocui canula de sectiune utilizata in liposuctia clasica.

Acest jet de solutie salina va indeparta toate tesuturile grase fara a mai fi necesara folosirea manevrelor dureriase si foarte invazive pentru a extrage tesutul adipos.

Este important de mentionat si faptul ca proprietatile apei nu trebuiesc subestimate, pentru ca apa poate sa spele chiar si problemele estetice, desi acest lucru pare destul de greu de imaginat.

In conditiile in care ai de gand sa apelezi la un astfel de procedeu de lipoaspiratie moderna, trebuie sa stii ca nu mai este nevoie de nici o anestezie, generale, pentru ca o anestezie locala este suficienta.

Mai mult decat atat, o anestezie locala este doar un risc medical minim pentru pacient, pe cand anestezia generala poate sa reprezinte un risc destul de mare pentru pacient. Mai mult decat atat, este important de mentionat faptul ca body – jetl incurajeaza si procesul de strangere a pielii pentru rezultate mai bune, nu doar distruge celulele de grasime permanent.

Mai este iarasi foarte important de mentionat faptul ca acest procedeu de liposuctie asistata prin apa ii permite medicului sa aranjeze anatomic mult mai bine tesuturile din cauza unei posibilitati mai exate de manevrare a grosimii, iar rezultatul final cu siguranta este unul spectaculos.

In conditiile in care ai de gand sa apelezi la acest procedeu, insa ai oarece retineri sau ai o oarecare teama, trebuie sa stii faptul ca un astfel de procedeu este cat se poate de sigur, insa au fost si cateva cazuri foarte rar intalnite in care au aparut diferite complicatii, cum ar fi vanataile mici sau cicatricile mici, insa dupa cum am spus, de regula liposuctia este un tratament sigur.

0 Shares
You May Also Like