In ce scopuri poate fi utilizat un aparat veinoplus?

In ce scopuri poate fi utilizat un aparat veinoplus?

0 Shares
0
0
0

Literatura referitoare la eficacitatea si recomandarea unui aparat Veinoplus in prevenirea si tratamentul simptomelor bolii venoase nu este foarte vasta. Cu toate acestea, majoritatea studiilor gasite au sustinut efecte pozitive folosind dispozitivul de stimulare electrica. Nu s-a putut gasi nicio cercetare in cazul in care au existat efecte secundare negative sau evenimente nefericite asociate cu aplicarea sa, indicand faptul ca este o optiune de tratament sigura si eficienta.

Investigarea Le Tohic si colegii sai (2011) cu privire la efectele Veinoplus asupra membrelor inferioare venoase si a simptomelpr legate de insuficienta venoasa in sarcina au descoperit ca utilizarea dispozitivului de stimulare nu a fost daunatoare in niciun fel pentru fat, ceea ce este, evident, un factor major care intra in joaca atunci cand o mama decide asupra unui tratament al simptomelor de insuficienta venoasa prezenta cu sarcina.

In unele circumstante, si anume tratarea varicelor, post-scleroterapie cu vena mica si mare, edem venos semnificativ, sindrom post-trombotic cu risc de tromboza venoasa profunda (DVT) si simptome severe de CVI, unitatea Veinoplus trebuie utilizata impreuna cu prescriptia si imbracamintea de compresie.

Acest lucru recunoaste faptul ca, in cazurile de insuficienta venoasa mai severe sau progresate, o abordare mai fateta este cea mai buna optiune pentru cel mai bun beneficiu. Acest lucru nu afirma ca Veinoplus este insuficient pentru a obtine rezultatele pe care le sustine, ci ca functioneaza superior alaturi de alte optiuni de tratament.

In ceea ce priveste pacientii cu probleme severe de insuficienta venoasa, s-ar putea sugera ca Veinoplus este o alternativa mai activa pentru a fi utilizata atunci cand se efectueaza zboruri cu cursa lunga sau in pozitii prelungite, unde nu este disponibila si exercitiul fizic.

In ceea ce priveste persoanele obeze, Veinoplus poate reprezenta de fapt o problema potentiala de siguranta datorita curentului mai mare necesar pentru a depasi rezistivitatea ridicata a tesutului adipos subcutanat. Accesibilitatea acestui dispozitiv, combinata cu lipsa de cunostinte a publicului larg cu privire la efectele potentiale debilitante ale produselor de stimulare electrica, creste riscul de aparitie a unor rani inutile.

Un studiu realizat de Rij et al. (2008) a aratat ca persoanele cu obezitate au o pompa musculara scheletica mai eficienta. Acestea au atribuit aceste efecte posibilitatii ca persoanele obeze sa aiba o musculatura a vitei mai dezvoltata pentru a-si sustine greutatea. In timp ce acest lucru poate compensa un procent mic din insuficienta venoasa, lipsa exercitiilor fizice si utilizarea acestui important mecanism fiziologic promoveaza atingerea unei patologii venoase.

Prin urmare, s-ar putea spune ca tratamentul primar pentru acesti indivizi ar fi exercitiul. Inregistrarea anterioara a facut deja aluzie la multe dintre beneficiile suplimentare ale exercitiului fizic, spre deosebire de Veinoplus. Aceste beneficii, plus adaugarea preocuparilor de siguranta si un sistem de pompe musculare deja eficient, fac ca exercitiul sa fie tratamentul aparent la alegere pentru persoanele obeze.

Atunci cand comparati Veinoplus si exercitiul fizic, este, de asemenea, dificil sa ignorati faptul ca, prin exercitiu, obtineti aceleasi beneficii ca terapia cu Veinoplus impreuna cu o multitudine de alte beneficii pentru sanatate, in timp ce va economisiti taxa de angajare a unitatii Veinoplus sau intreaga suma de 350 de dolari pentru a cumpara. propria ta unitate.

In timp ce, fara indoiala, exercitiul isi are locul pe taramul optiunilor de tratament al insuficientei venoase, dar vine si cu anumite situatii in care alte optiuni pot fi mai potrivite. Este cunoscut si acceptat faptul ca exercitiile fizice sunt o parte valoroasa a asistentei medicale, dar totusi nivelurile de aderare la niveluri adecvate de exercitiu raman scazute la un procent ridicat al populatiei (Dishman & Ickes, 1981). Aceasta dezvaluie un loc special pe piata Veinoplus in tratamentul celor cu insuficienta venoasa care nu pot sau refuza sa faca exercitii pentru tratament.

In concluzie, din studiile clinice limitate si eficacitatea raportata a utilizarii Veinoplus, se poate afirma ca dispozitivul de terapie de stimulare electrica isi are locul cu siguranta in arena de tratament a bolii venoase.

Este unul dintre grupurile de optiuni de tratament pentru aceasta populatie care trebuie prescrise individual si potrivite pacientului si circumstantelor. Pentru a obtine o perspectiva suplimentara asupra eficacitatii fiecarui tratament in comparatie intre ele, trebuie efectuate cercetari suplimentare.

Prin gasirea de raspunsuri la intrebarea cat de benefic este un tratament in comparatie cu altul, pacientii care sufera de boala venoasa vor avea un mod mult mai bun de a trata starea lor in cel mai bun mod posibil pentru ei.

0 Shares
You May Also Like