Impresionanta poveste a medicului Vanessa Youness

Impresionanta poveste a medicului Vanessa Youness

0 Shares
0
0
0

De cand avem acces la internet, fiecare dintre noi am cautat informatii despre diferite persoane cunoscute atat in Romania, cat si pe plan international. Intamplarea a facut ca intr-o zi, sa apara in mediul online numele medicului Vanessa Youness.

Atunci cand vine vorba de medicina, oamenii sunt interesati sa afle informatii din mediul online despre diferite afectiuni. Cand oamenii descopera si numele unei doctorite, deja cautarea devine si mai interesanta.

Cei care vor cauta invormatii despre medicul Vanessa Youness, vor descoperi rapid ca este vorba despre un medic specializat in chirurgie reconstructiva post-traumatica, si care are o poveste impresionanta de viata.

Vanessa Youness Amal a ales un drum in viata, si anume sa lupte pentru persoanele care se confrunta cu o problema medicala, pe care ea a fost capabila sa o invinga “fara tratament”. Tocmai din acest motiv, isi doreste sa ajute si alti pacienti sa se vindece.

In perioada in care se specializa pentru a deveni medic chirurg, Vanessa Youness a aflat ca se confrunta cu aceasta problema medicala grava. In mod evident, la o varsta atat de frageda, alte persoane ar fi fost pur si simplu daramate de socul primirii unei asemenea vesti, mai ales in conditiile in care se stia la vremea respectiva ca pentru aceasta boala nu exista tratament de vindecare in medicina alopata.

O alta persoana ar fi acceptat diagnosticul si ar fi incercat incetul cu incetul sa se resemneze cu ideea, insa acesta nu a fost si cazul Vanessei, care a decis sa nu accepte diagnosticul si nici tratamentul alopat.

Vanessa Youness a inceput sa caute cat mai multe informatii, si s-a zbatut pentru a intelege care sunt cauzele si factorii declansatori ai unei boli atat de grave. Fara acest efort considerabil, nici in ziua de azi, Vanessa nu ar fi reusit sa castige lupta cu boala.

Ajutata fiind de catre profesorului Stefan Stangaciu, presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie si de protocolului sau de tratament care a fost aplicat cu disciplina chirugicala, nu doar ca Vanessa Youness a reusit sa stopeze evolutia bolii, ba chiar mai mult, a reusit sa isi vindece leziunile cauzate de boala.

Se poate spune ca aceasta vindecare reprezinta o premiera in medicina alopata, care sustine ca pentru aceasta boala nu exista leac. Vestea buna insa este ca acest caz dovedeste exact contrariul.

Vanessa Youness vine in ajutorul pacientilor care sufera de scleroza in placi sau de alte afectiuni grave

Stoparea acestei boli a fost un adevarat impuls pentru Vanessa Youness, un impuls care a determinat-o sa lupte pentru vindecarea pacientilor care se confrunta cu o astfel de boala, prin intermediul Fundatiei YOUness si a Clinicii YOUness, care a fost lansata de catre Vanessa in anul 2016.

Alaturi de renumitul profesor dr.Stefan Stangaciu, dr. Vanessa Youness care a reusit sa invinga scleroza in placi, aprofundeaza cercetarile medicale legate de aceasta boala, pentru a ajuta si alti pacienti sa se trateze.

Din numeroasele tratamente alternative care pot fi gasite la clinica YOUness a Vanessei Youness, amintim: apiterapia, gimnastica medicinala, decalcifierea glandei pineale, cure profunde de detoxifiere, terapia cu venin de albine, reflexoterapie, cataplasme, fitoterapia, acupunctura, dietoterapia (alimentatie exclusiv vegetariana, fara gluten si fara zahar), aromoterapia, masaje terapeutice cu miere, cromoterapia, inhalatii cu produse apicole, ionic detox (o metoda externa de detoxifiere care elimina toxinele prin picioare), nebulizari, presopunctura, psihoterapie, iar exemplele pot continua.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…