Idei de jocuri si aplicatii pentru relaxare

Idei de jocuri si aplicatii pentru relaxare

0 Shares
0
0
0

Iata mai multe idei de aplicatii pe care ar trebui sa le incerci anul acesta:

Diablo Immortal

Dupa o lunga asteptare, Diablo Immortal a ajuns in sfarsit pe Android. Jocul, aflat in dezvoltare din 2018, a aterizat pe Android si iOS la inceputul lunii iunie pentru a le oferi utilizatorilor principalelor platforme mobile sansa de a se bucura de experienta cu cel mai asteptat MMORPG din ultimii ani.

Atunci cand joci RPG-uri pe telefon, riscul ca displayul tau sa se sparga este destul de mare, dar vestea buna e ca poti gasi orice, inclusiv un display iPhone pentru a-l inlocui.

Mastodon

A fost o asteptare indelungata, dar cea mai populara alternativa Twitter a ajuns in sfarsit pe Android. Aplicatia oficiala Mastodon este disponibila pe Google Play, cu o interfata curata si personalizabila, fara reclame si cu comunitati gestionate de utilizatori.

Pinned Shorcuts

Pinned Shorcuts este o aplicatie noua, simpla, dar foarte utila. Acesta profita de scurtaturile integrate in pictogramele aplicatiilor Android pentru a oferi utilizatorului optiunea de a personaliza scurtaturile si de a le configura pe cele pe care doreste sa le aiba mereu la indemana. Aplicatia este gratuita si nu contine reclame sau plati in aplicatie.

Microsoft lists

Serviciul de gestionare a listelor de la Microsoft este acum disponibil pe Android. Este o aplicatie destinata in special membrilor organizatiilor care au un abonament activ la Office 365 sau Microsoft 365 si va permite, de exemplu, sa gestionati evenimente, sa tineti evidenta problemelor sau a aspectelor care trebuie rezolvate, sa ajutati la integrarea noilor angajati sau sa tineti evidenta inventarului. Descarcarea este gratuita si, asa cum se intampla de obicei cu aplicatiile Microsoft, are un design curat si intuitiv.

Relic Hunters: Rebels

Relic Hunters: Rebels este noul joc Netflix gratuit pentru abonatii Netflix. Este un joc de actiune inspirat din RPG, care te invita sa invingi diferitele niveluri pe masura ce invingi inamicii.

Amaze File Utilities

“Amaze” este o noua aplicatie gratuita care va permite sa gestionati spatiul de stocare intern al dispozitivului. Este un cutit elvetian cu zeci de functii, inclusiv analiza fisierelor nedorite, gruparea fisierelor pe categorii, trimiterea de continut catre Chromecast, redarea de videoclipuri in fundal sau in modul fereastra plutitoare si multe altele.

Inspod

Inspod s-a nascut ca o noua platforma destinata iubitorilor de podcasturi. Aplicatia, care tocmai a sosit pe Android, va permite sa luati notite si sa impartasiti cu alte persoane opiniile personale despre podcasturi si videoclipuri. Aplicatia are o interfata curata, usor de utilizat si o serie de caracteristici, cum ar fi posibilitatea de a accesa rapid notitele salvate prin intermediul hashtag-urilor, de a partaja rapid notitele sau de a capta idei cu un singur clic.

Memento

Memento este o noua aplicatie de memento pentru Android. Este usor de utilizat, nu include reclame de niciun fel si are un design curat, bazat pe Material Design.

dittoed

dittoed este o aplicatie de fotografie curioasa. Va permite sa folositi o imagine existenta ca sablon, care va fi afisata cu un fundal translucid in vizorul camerei. In acest fel, este posibil sa folosim imaginea ca referinta pentru fotografiile noastre, facilitand astfel imitarea pozelor sau a incadrarilor. Aplicatia poate fi descarcata gratuit, dar include plati in aplicatie care va permit sa eliminati filigranul de pe fotografii.

Flexcil

Desi nu este o aplicatie noua ca atare, Flexcil este o aplicatie foarte buna care merita sa fie tinuta in atentie, mai ales acum ca a primit o actualizare majora la sfarsitul lunii trecute. Este o aplicatie pentru a lua notite pe documente PDF, cu suport pentru stylus, sincronizare in cloud si multe altele.

0 Shares
You May Also Like