Exemple de aplicatii pe care ar trebui sa le incerci       

Exemple de aplicatii pe care ar trebui sa le incerci

0 Shares
0
0
0

Google si-a incheiat oferta de stocare nelimitata a fotografiilor voastre incepand cu 1 iunie 2021. Daca Google a decis sa puna capat acestei oferte, este pentru ca o costa prea mult. Cu 1 miliard de abonati, 28 de miliarde de fotografii sunt salvate in Google Photos in fiecare saptamana.

Nu va panicati, fotografiile si videoclipurile voastre salvate la calitate inalta inainte de 1 iunie 2021 nu vor fi sterse din spatiul de stocare al contului vostru. Google. Deci, acest lucru priveste doar noile fotografii.

Daca aveti fotografii de salvat pana atunci, alegeti altceva. Atuncic and vrei sa folosesti cele mai bune aplicatii, nu uita nici de cea mai buna protectie. Cumpara o Husa Oppo si bucura-te de cele mai mari avantaje pe care ti le poate oferi.

Amazon Photos

Daca sunteti abonat Prime, Amazon Photos este cea mai buna alternativa, deoarece aveti spatiu de stocare nelimitat. Amazon Photos face backup pentru fotografiile voastre in acelasi mod ca si Google Photos, puteti alege ce foldere doriti sa includeti, in calitatea dorita si multe altele.

Calitatea de membru Prime include multe optiuni, cum ar fi accesul la Prime Video, Prime Music si Prime Gaming si jocurile sale gratuite. Ca sa nu mai vorbim de accesul la vanzarile flash si raspunsul la comenzi rapid.

Microsoft One Drive

Microsoft poate fi o alternativa interesanta, mai ales daca utilizati celelalte servicii ale firmei Redmond. In mod gratuit, aveti 5 GB spatiu de stocare pentru conturi noi. Pentru 10 lei pe luna, veti avea 100 GB.

In opinia noastra, cea mai interesanta oferta este Office 365. Oferta „Personala” costa 340 de lei pe an, ofera acces la software-ul Word, Excel si PowerPoint, indiferent de sistemul vostru, precum si la 1 TB de stocare pe OneDrive.

Daca sunteti cel putin 2 persoane in familia voastra, oferta Family costa doar 490 de lei si ofera ceea ce este in oferta Personala pentru 6 persoane! Apoi aveti pana la 6 TB stocare online sau 1 TB de persoana.

Dropbox, Kdrive

Nu lipsesc alternativele la Google Photos, exista o selectie larga disponibila. Cu toate acestea, niciunul nu ofera un serviciu la fel de complet ca Google Photos. Dropbox, de exemplu, ofera 2 TB stocare pentru aproximativ 41 de lei pe luna.

Cu toate acestea, trebuie sa va identificati in mod clar nevoile. Dropbox nu ofera solutii avansate de cautare pentru a va gasi si organiza amintirile. Daca optati pentru Apple iCloud, de exemplu, fiti constienti de faptul ca ecosistemul este inchis si veti avea dificultati in backupul fotografiilor de pe un computer sau smartphone Android. Mai putin cunoscut, KDrive, este administrat de gazda elvetiana Infomaniak. Cu toate acestea, KDrive nu ofera un sistem de galerie la fel de avansat ca Google Photos.

Cum se exporta si se salveaza fotografiile din Google Photos?

  • Acum ca aveti solutia viitoare, este timpul sa luati si sa faceti copii de siguranta ale fotografiilor din Google Photos. Google ofera un serviciu numit Takeout care va simplifica toate acestea. Pentru a merge putin mai repede, nu ezitati sa faceti click mai intai pe „Deselectati tot” si apoi verificati sectiunea Google Foto din lista care apare pe ecran.
  • Apoi, trebuie sa faceti click pe „Pasul urmator” din partea de jos, sa configurati anumite detalii (dimensiunea fisierului, metoda de trimitere etc.). In cele din urma, pur si simplu incepeti exportul.

Va dura ceva timp daca faceti backup pentru cateva mii de fotografii, poate dura cateva zile pana cand Google creeaza arhivele de date in format ZIP.

0 Shares
You May Also Like