Ești complexat de ridurile apărute pe fața ta? Iată tot ce trebuie să știi despre ele și despre cum pot fi combătute acestea

Ești complexat de ridurile apărute pe fața ta? Iată tot ce trebuie să știi despre ele și despre cum pot fi combătute acestea

0 Shares
0
0
0

Poză de cottonbro studio pe Pexels.com

Ridurile de expresie sunt prezente pe chipul tuturor persoanelor. Unii le acceptă, fără să-și facă prea multe complexe legate de acest lucru, în timp ce alți oameni vor cu orice preț să scape de ele sau să le mascheze un vreun fel anume. Dacă și tu te încadrezi în a doua categorie, ai ajuns în locul potrivit. În rândurile de mai jos, îți vom vorbi despre ce semnifică, mai exact, aceste linii prezente pe chipul tău și cum le poți elimina complet, în cazul în care te simți complexat de prezența lor.

Iată tot ce trebuie să știi despre ridurile de expresie:

1. Care sunt factorii care influențează apariția acestor riduri

Trebuie să știi că apariția acestor riduri se datorează mai multor factori. Un prim exemplu este expunerea la razele soarelui în exces, acest lucru putând să deterioreze colagenul și elastina din piele, ceea ce duce la apariția prematură a acestor linii faciale. De asemenea, mai putem vorbi și despre substanțele chimice din țigări, care pot afecta circulația sângelui, despre moștenirea genetică, dar și despre pielea deshidratată. Ridurile acestea mai pot fi, de asmenea, cauzate și de o dietă necorespunzătoare, de consumul excesiv de alcool și nivelul ridicate de stres.

2. Cum poți scăpa de ridurile de pe față

Cel mai simplu și răspândit mod de a scăpa de aceste linii de pe față este prin injectarea cu botox. Dacă ești complexat de acest lucru, poți intra pe lineya.ro, unde poți opta pentru tratamentul pentru riduri de expresie, el constând într-o simplă înțepătură, care va opri temporar mușchii responsabili pentru formarea acestora. Această intervenție simplă ajută la umplerea șanțurilor, oferind, astfel, pielii un aspect mai neted, o îmbunătățire vizibilă la nivelul bărbiei duble sau gușei, în cazul în care te confrunți cu această problemă, însă mai oferă și alte multe avantaje, precum ar fi umplerea cearcănelor. Trebuie doar să identifici problema cu care te confrunți și să te adresezi specialistului.

3. În cât timp se văd rezultatele tratamentului și la cât timp trebuie să repeți procedura

Nu în ultimul rând, ca orice alt tratament, nu vei vedea rezultatele imediat după ce pleci de la cabinet. Așadar, cam după 10 zile de la injectare, va apărea pe chipul tău și marea schimbare. De asemenea, trebuie să mai știi și faptul că, în funcție de organismul fiecăruia, această substanță se menține în corp undeva în jur de 4-6 luni, perioadă după care va trebui să revii iar la clinică, pentru o nouă intervenție. În plus, ce mai e bine de știut este că, deși acest lucru se poate face în orice lună a anului, cel mai potrivit moment ar fi primăvara, deoarece atunci începem să avem tendința de a ne încrunta de la soare.

În concluzie, dacă și tu ai aceste riduri faciale și ai început să te simți tot mai complexat de prezența lor, nu trebuie să-ți mai faci griji, deoarece există o soluție simplă prin care poți scăpa de ele. Totuși, înainte de toate, este bine să consulți un specialist care îți poate spune dacă poți face această intervenție și dacă nu ai alergii la anumite substanțe.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

You May Also Like