Este cavitatia solutia ideala pentru un corp frumos?

Este cavitatia solutia ideala pentru un corp frumos?

0 Shares
0
0
0

Intr-o perioada in care se pune mare pret pe imagine, este evident faptul ca fiecare femeie isi doreste sa aiba un corp cat se poate de frumos si de atragator, iar anumite femei, in acest sens, petrec mai multe ore la sala de sport pentru a-si modela corpul.

Alte doamne si domnisoare, care fie datorita faptului ca nu au destul timp la dispozitie pentru a face sport, fie datorita faptului ca sunt mai lenese din fire, urmeaza diferite tratamente pentru remodelarea corpului, sau pentru a scapa de celulita.

Un astfel de tratament ar fi cavitatia, si cu siguranta sunt saloane care vand cavitatie, si unde doamnele se pot duce pentru a incepe un asemenea tratament, care la final, le va ajuta sa fie mai frumoase.

In momentul de fata, cavitatia este cea mai importanta si cea mai eficienta metoda de combatere a adipozitatii si a celulitei, si ofera rezultate incredibile, la fel ca si liposuctia chirurgicala.

Principiul pe care se bazeaza cavitatia este cel al ultrasunetelor de joasa frecventa, care genereaza o presiune ce provoaca aparitia unor bule cavitationale (bule de gaz), care vor avea o explozie ce va rupe membranele celulelor adipoase.

In momentul in care aceste celule adipoase vor fi dezintegrate, tot continutul se va elibera, si va fi absorbit de catre limfa, iar mai apoi va fi eliberat prin sistemul limfatic.

Cavitatia este controlata de un microprocessor care permite o emisie stricta a undelor de presiune ce au rolul de a genera cavitatie. Cavitatia actioneaza in mod direct asupra adipocitelor inca de la prima sedinta, iar rezultatul va fi vizibil imediat.

Deci, dupa cum spuneam, inca de la inceput se vor vedea rezultatele, si se va observa o remodelare a corpului, iar plus de asta, va disparea acel aspect de coaja de portocala, datorita eliminarii clasicilor noduli celulitici, dar si datorita unei bune oxigenari si a unei revascularizari a tesutului subcutant.

Femeile care incep un astfel de tratament, in timpul acestuia pot sa perceapa un sunet mai putin sau mai mult intens, in functie de cat de sensibil le este auzul. Oricum, acest fenomen se va verifica la primele sedinte, dupa care se va diminua, iar tratamentul este unul placut si confortabil.

Daca te intrebi de ce ar fi indicate o astfel de modalitate pentru a obtine un corp foarte frumos, ei bine, trebuie sa stii despre cavitatie ca reprezinta alternativa non agresiva si non invaziva a liposuctiei.

In momentul in care urmezi un astfel de tratament nu simti durere, nu pot aparea complicatii si nu este nevoie nici de perioada de recuperare. Plus de asta, un asemenea tratament este mai putin costisitor decat o interventie chirurgicala, si nu iti afecteaza activitatile din viata de zi cu zi.

O asemenea sedinta, trebuie sa dureze 110 minute, iar in cadrul unui tratament, ar trebui sa se efectueze intre 6 si 10 sedinte, in timp ce frecventa recomandata pentru un tratament ar fi ca o sedinta sa se desfasoare la 4-5 zile distanta de precedenta sedinta.

0 Shares
You May Also Like