Entropia Universe, sau cum poti castiga bani jucandu-te online

Entropia Universe, sau cum poti castiga bani jucandu-te online?

3 Shares
0
0
3

Entropia Universe este cel mai cunoscut joc de tip MMORPG, Multi-World Real Cash Economy. Dezvoltatorul suedez MindArk a pus bazele unui joc a carui moneda PED(Project Entropia Dollars) poate fi rascumparata in dolari americani la un curs fix de 10:1.

Modelul “Real Cash Economy” ofera jucatorilor posibilitatea de a retrage capitalul acumulat in joc direct in contul bancar al acestuia, astfel fiecare “item” are o valoare economica rela iar valorificarea PED-ului acumulat se poate face oricand. Download  Entropia Universe aici!

Jocul a fost lansat in anul 2003 sub denumirea de “Project Entropia” avand o singura planeta, Calypso. In Aprilie 2010 a fost lansata Rocktropia si tot in 2010 in luna octombrie planeta Next Island, Arkadia a fost lansata in anul 2011, Cyrene in 2012 si Toulan in 2014,  iar calatoria intre aceste planete se face prin Spatiu.

De-a lungul timpului, Entropia Universe a castigat nenumarate premii dar a stabilit si recorduri inregistrate de  Guinness World Records Book, atat in 2004 cat si in 2008,  Entropia Universe  a fost inregistrata in prestigioasa publicatie de  recorduri pentru cel mai scump obiect virtual vandut vreodata.

Seria de recorduri a continuat de-a lungul timpului, astfel ca in 2010 investitorul Jon Jacobs a vandut proprietatea numita “Club Neverdie” pentru fabuloasa suma de 635.000$. Investitorii planetei Arkadia au vandut  in 2014  titluri de proprietate pentru  “Arkadia Underground” cu pretul de 5$ ( 50 Ped) bucata, astfel aceasta proprietatea a fost evaluata la 1.000.000$.

Jocul este gratuit, nu exista taxe de inscriere sau orice alt sistem de plata pentru a avea acces la absolut toate ariile si experientele oferite de Entropia Universe. Inregistrarea unui cont iti da posibilitatea de a calatorii intre toate planetele sistemului, posibilitatea de a tranzactiona “items”, de a oferi servicii contra cost, de a acumula si valorifica ”skills”.

Cu alte cuvinte nu exista restrictii sau diferentieri intre jucatori. Fiecare dintre acestia are posibilitatea de a-si stabili singur parcursul in joc si nu depinde de activitatea altor jucatori. Principalele activitati desfasurate in joc sunt hunting, crafting items si mining.  Pentru desfasurarea acestor activitati este nevoie de resurse consumabile care se pot achizitiona cu PED de la autonate (terminale comerciale) sau de la alti jucatori.

Deasemenea exista o serie de activitati care un implica consum de PED sau orice alt cost: sweating creatures, cautare de pietre sau fructe (fruit/stones walking), comert( resalling), socializarea, organizarea de evenimente.

Se pot promova si practica  servicii de healling, transport (space taxi), sau orice alt serviciu din care participantii pot acumula PED, limita parcursului unui jucator in Universul Entropia este doar imaginatia acestuia.

Inregistrarea in Universul Entropia incepe cu crearea unui cont, downloadarea jocului si a continutului aferent si mai apoi customizarea avatarului.

Este important de mentionat faptul ca este permisa inregistrarea unui singur avatar/jucator, crearea mai multor conturi este penalizata iar jucatorul pierde orice progres sau PED acumulat.  Orice incalcare a termenilor si conditiilor de joc este sanctionata prin ban permanent tocmai datorita aspectului economic al jocului.

Cu peste 3 milioane de conturi create si participanti din toata lumea, Entropia Universe este cel mai mare si mai cunoscut joc de tip MMORPG iar dezvoltatorii de la MindArk prezinta in permanenta imbunatatiri si provocari, transformand Entropia Universe intr-o sursa de relaxare cu implicatii economice pe care fiecare jucator le poate controla si conduce in stilul sau personal.

3 Shares
You May Also Like