lansarea Taxi Online Cluj

7 martie este data la care clujenii isi pot instala noua aplicatie Taxi Online Cluj

0 Shares
0
0
0

Pe 7 martie are loc cea mai mare petrecere destinata femeilor, in Wonderland Mall. Cu aceasta ocazie se va lansa si aplicatia Taxi Online Cluj care poate fi descarcata de pe site-ul taxionlinecluj.ro. De asemenea, aplicatia poate fi preluata si din Google Play sau Apple Store pentru a fi mai usor ca fiecare persoana sa obtina un taxi atunci cand are nevoie.

La acest eveniment participa ca invitat special, designerul roman Catalin Botezatu, rolul acestuia fiind de a juriza concursul care desemneaza cel mai frumos barbat din Transilvania. Pentru toti participantii exista acelasi regulament care vizeaza si parcurgerea mai multor probe. Toti barbatii inscrisi vor trece o proba speciala care ii vizeaza pe ei si planurile lor pentru viitor, o defilare in lenjerie, o defilare in costum de seara si o defilare in costumul popular al zonei din care provin. Catalin Botezatu va fi cel care desemneaza marele castigator.

Toti participantii la eveniment, indiferent daca sunt domni, doamne sau domnisoare, vor primi premii sub forma unou vouchere de Calatorie in Cluj.

Catalin Botezatu la lansarea Taxi Online Cluj

De asemenea, modelele de la City Models vor organiza o defilare de moda pentru a prezenta tendintele din fashion ale anului 2020. Pentru pasionatele de moda si pentru bloggeritele din domeniu acesta este momentul oportun pentru a descoperi noile trenduri.

Aplicatia face referire la un serviciu de taxi complex si complet, care vine in ajutorul tuturor clientilor prin servicii de cea mai buna calitate. Cu ajutorul aplicatiei, distanta dintre client si masina de care are nevoie este de doar un click.

Cele doua companii clujene au fuzionat pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate impreuna. Parcul auto are peste 1000 de vehicule cu revizia facuta la timp si care se afla in stare perfecta, astfel incat toti clientii sa calatoreasca in conditii confortabile.

Pentru ca profesionalismul si calitatea sunt atributele Taxi Online Cluj, din echipa fac parte doar conducatori auto alesi cu atentie, cu o vasta experienta in domeniu. Clientul va fi tratat cu respect si seriozitate astfel incat sa isi doreasca sa revina cu o comanda ori de cate ori are nevoie sa ajunga la destinatie rapid si eficient.

Toate apelurile sunt gestionate de un sistem format din angajati responsabili pentru ca timpul in care clientul ajunge in masina dorita sa fie diminuat considerabil. De asemenea, indiferent de situatiile aparute fiecare sofer va face tot posibilul sa isi duca clientul la timp la destinatie.

Taxi Online Cluj este o aplicatie moderna care functioneaza rapid si eficient. Este dezvoltata si testata de o intreaga echipa de specialisti astfel incat sa nu se blocheze, sa nu aiba intarzieri si sa transmita intotdeauna eficient si rapid toate informatiile necesare astfel incat masina sa ajunga la persoana solicitanta in  timp record.

In plus, sansele ca aceste comenzi sa fie incurcate sau ca o masina sa nu ajunga deloc sunt reduse la zero cu ajutorul combinatiei dintre aplicatie si departamentul de gestionare a comenzilor, in care activeaza exclusiv persoane cu experienta.

0 Shares
You May Also Like