Din ce motive cade parul?

4 Shares
0
0
4

Caderea parului, lipsa de stralucire si de rezistenta a acestuia, sunt efecte care apar de foarte multe ori datorita unei alimentatii dezechilibrate, dar si datorita unor cauze externe precum folosirea unor produse pentru ingrijirea parului alese total neinspirat.

Deasemenea, chiar si folosirea excesiva a vopselelor pentru par, a fixativului sau chiar a ondulatorului pentru par sau a placii de intins parul, poate sa duca la caderea parului.

Se spune ca in fiecare zi, din diferite motive ne cad aproximativ 50 – 100 de fire de par din diferite motive, insa sunt persoane care se confrunta cu o problema mult mai grava, si anume caderea unui numar mult mai mare de fire de par.

Aceasta cadere a firelor de par afecteaza un numar foarte mare de femei si este asociata cu tulburarile hormonale, sau chiar cu expunerea la provocari precum stresul de la servici sau stresul din familie.

Tulburarile hormonale pot fi si ele o cauza a caderii parului, iar aici putem aminti menopauza, anticonceptionale, sarcina sau chiar si problemele tiroidiene, ca sa nu mai spunem si de administrarea unor medicamente pentru tratarea hipertensiunii arteriale.

Toate acestea pot sa fie cauze care sa provoace caderea parului, iar pentru femei caderea parului poate sa reprezinte o problema mai multe decat delicate, care trebuie rezolvata in cel mai scurt timp.

Din fericire insa pentru toate femeile care se confrunta cu caderea excesiva a parului, exista Parusan, care se poate gasi sub forma de sampon stimulator si energizant tonic, iar acest produs are in compozitia sa diferiti nutrient care aprovizioneaza firele de par cu substante nutrivite, atat la nivelul scalpului, cat si la nivelul radacinii.

Parusan care este un produs ideal pentru lupta impotriva caderii parului, are in compozitia sa o multime de ingrediente de cea mai buna calitate, iar aici putem sa amintim biotina, L-arginina, sau vitamin E.

Acest produs contine separate de aceste ingrediente, substanta activa AnaGain, care este un extract special conceput pentru oprirea caderii parului, iar acest extract accelereaza cresterea firelor de par. S-a ajuns la aceasta concluzie dupa ce s-au efectuat o multime de studii privind caderea parului, si tratarea cu Parusan.

Acest sampon ideal creat pentru lupta impotriva caderii parului, trebuie aplicat pe scalpel capului, iar apoi trebuie lasat sa actioneze asupra pielii capului aproximativ 2 – 3 minute, dupa care capul trebuie clatit cu o cantitate mare de apa.

In cazul in care se doreste utilizarea zilnica a acestui produs, Parusan Ton Energizant se aplica doar dupa spalarea parului, masandu-se pielea capului. Parul nu va trebui clatit, ci va trebui lasat sa se usuce, dupa care se va putea coafa in mod normal.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, caderea parului este o problema cu care se confrunta o multime de persoane, iar majoritatea acestora sunt femei, insa din fericire exista tot felul de tratamente revolutionare care pot ajuta la oprirea caderii parului, iar unul dintre cele mai eficiente astfel de tratamente, este fara doar si poate Parusan, care a oferit de fiecare data rezultatele asteptate.

4 Shares
You May Also Like