Din ce materiale sunt fabricate frezele pentru pila electrica?

Din ce materiale sunt fabricate frezele pentru pila electrica?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca ai de gand sa iti faci unghiile acasa pentru ca nu ai timpul liber necesar pentru a merge la salon, sau ca iti place sa faci acest lucru, si vrei sa le faci unghiile si prietenelor tale sau te pregatesti sa devii manichiurista, cu siguranta trebuie sa ai cateva cunostinte de baza despre setul de freze pentru pila electrica.

In acest articol vom discuta despre freze pentru pila electrica, si vei putea acumula suficiente informatii pentru a alege cele mai bune capete de freza titan T30 sau alte modele de capete de freza.

Freze din carbid si titan

Frezele care sunt fabricate din carbid sunt de o calitate foarte buna. Acestea au o foarte mare rezistenta la coroziune, motiv datorita caruia sunt foarte apreciate de catre majoritatea manichiuristelor profesioniste, care isi desfasoara activitatea in cele mai renumite saloane.

Acest tip de freze se construieste cu maxima atentie, prin procedura digitala, iar frezele nu isi pierd din rigozitate nici macar in momentul in care indeparteaza gelul de pe unghii, materialele acrilice sau orice alte materiale care sunt foarte rezistente.

Se recomanda utilizarea acestor freze atunci cand pielea este foarte intarita, insa ele sunt deosebit de utile si in momentul in care este necesara corectarea si modelarea unghiilor la forma dorita, indiferent ca manichiura este cu acril sau cu gel.

De mentionat este faptul ca aceste freze sunt mai scumpe decat altele care sunt fabricate din diferite alte materiale, insa acest lucru se datoreaza calitatii. Daca vrei calitate, cu siguranta trebuie sa opetzi pentru acestea.

Freze cu diamant si safir

Pentru a modela unghiile naturale, fara doar si poate, frezele cu diamant si safir reprezinta o alegere inspirata. Exista mici diferente intre acestea, iar una dintre ele este reprezentata de faptul ca frezele din safir sunt putin mai moi, mai delicate si mai fine in comparatie cu frezele cu diamant.

Atat frezele cu diamant cat si cele cu safir se pot folosi cu succes pentru indepartarea pielitei din jurul unghiilor. Cu cele mai riguroase freze insa, veti putea sa indepartati pielitele si chiar si pielea groasa de pe picioare. Acestea sunt ideale si pentru a elimina bataturile sau pentru indepartarea micozei neplacute de pe unghii, iar astfel veti indeparta aspectul usor galbui al unghiilor.

Freze ceramice

Cu siguranta exista si optiunea de a opta pentru freze ceramice, care sunt elegante si foarte eficiente. Se poate lucra foarte bine si cu acestea, si sunt placute nu doar pentru manichiuriste ci si pentru cliente. In comparatie cu alte freze, frecarea pe suprafata unghiei nu produce o foarte mare caldura. In plus, pentru persoanele cu alergie la metale, aceste freze reprezinta cea mai buna solutie.

Un alt avantaj al frezelor ceramice este acela ca au o durata de viata indelungata, iar rezistenta lor este maxima.

Intretinerea frezelor

Indiferent ca vrei sa folosesti o freza pentru unghii in interes personal sau la salon, trebuie sa tii cont de intretinerea acesteia. De precizat este faptul ca frezele cu diamant de exemplu, se curata intr-un sterilizator cu ultrasunete cel mai bine.

Frezele cu carbid si ceramica in schimb, se curata cel mai bine prin sterilizare cu aer cald, dar care sa nu aiba o temperatura mai mare de 180 de grade.

Asadar, acestea sunt cele mai importante informatii prezentate pe scurt despre frezele pentru unghii. Indiferent ca ai unghii artificiale sau naturale, indiferent ca ai nevoie de o freza pe care sa o folosesti pentru a-ti face unghiile acasa sau la salon, cu siguranta trebuie sa stii cate ceva despre freze, despre materialele din care sunt fabricate si despre intretinerea si curatarea lor.

 

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…