Diferentele dintre fotografia erotica, glamour si fashion glamour boudoir

Diferentele dintre fotografia erotica, glamour si fashion glamour boudoir

0 Shares
0
0
0

In momentul in care o persoana care nu are cunostinte despre arta fotografiei, priveste fotografia erotica, fotografia glamour si fotografia fashion glamour boudoir, mai ales in cazul in care in toate cele trei tipuri de fotografie este prezentat acelasi model, cu siguranta nu prea stie sa faca diferenta intre aceste trei tipuri de fotografii. Vom aborda insa acest subiect in randurile care urmeaza.

Asadar, in primul rand facem precizarea ca nu exista o definitie corecta care sa ne ajute sa distingem aceste categorii de fotografii. In ultima perioada de timp, termenul de fotografie boudoir a fost adaptat si explicat unei categorii de fotografii care de fapt, nu sunt boudoir din punct de vedere tehnic.

Se poate spune ca fashion glamour boudoir este de fapt o subcategorie, in timp ce termenul de budoir, este utilizat gresit cu scopul de a descrie unele categorii de fotografii, precum fotografia nud sau fotografie erotica. Pana una alta insa, haideti sa vedem ce inseamna boudoir.

Asadar, pentru a incepe cu inceputul, termenul de boudoir, face referire la dormitorul unei femei sau la camera privata a acesteia, care este un cadru intim. In consecinta, fotografia boudoir este aceea care surprinde femeia in propriul dormitor.

Fotografia boudoir, ciprinde o captura facuta doamnei sau domnisoarei in acest cadrul intim al ei, insa aceasta fotografie are anumite subtilitati voyeuriste. Un fotograf foarte bun cunoaste multe trucuri, iar unul dintre acestea este aceea de a face pozele ca si cand modelul profesionist sau de ocazie, nu isi doreste sa ii fie facuta poza, ca si cand ar fi luata prin surprindere. Exista si situatii in care modelele se uita la aparat, insa acestea sunt mai rare.

Cel mai probabil, acum va intrebati cum se captureaza boudoirul. Ei bine, dat fiind faptul ca boudoirul este simplu, foarte simplu chiar, la fel de simpla trebuie sa fie si modalitatea in care este realizata captura, pentru ca totul trebuie sa decurga natural.

Dat fiind insa faptul ca discutam totusi despre arta, este posibil sa exista diferite interpretari ale acestei fotografii. Fotografia boudoir este de catre multi fotografi, considerata ca fiind o subcategorie care face parte din categoria glamour.

Cum faci diferenta intre fotografia boudoir si fotografia glamour?

Intre aceste fotografii exista unele diferente. Daca de exemplu vezi o fotografie in care este prezentata o femeie in lenjerie intima, care este asezata pe capota unei masini, iti dai seama ca nu este facuta poza in dormitor, deci nu are cum sa fie fotografie boudoir. Deci, in concluzie este fotografie glamour.

O fotografie cu aceiasi femeie, imbracata in aceiasi tinuta, insa care sta intinsa pe patul matrimonial din dormitor este o fotografie boudoir. De ce? Pentru ca este realizata in dormitor, iar dupa cum spuneam la inceputul articolului, fotografiile boudoir sunt realizate in dormitor.

Cine opteaza pentru astfel de fotografii?

Cu siguranta va intrebati si cine isi doreste sa aiba parte de astfel de sedinte foto. Ei bine, exista multe femei care isi doresc sa fie cel putin odata protagonistele unei sedinte foto glamour, sau boudoir.

Exista femei care de exemplu se afla intr-o forma fizica de invidiat, si au reusit in sfarsit sa ajunga sa arate asa cum au visat mereu. Cel mai probabil, daca vor opta pentru o astfel de sedinta foto, o vor face pentru ca isi vor dori sa aiba toata viata o amintire, din perioada in care au aratat perfect. Si, cum fotografiile sunt cele mai bune amintiri ramase odata cu trecera anilor, este firesc ca ele sa isi doreasca o asemenea sedinta foto.

Exista de-asemenea femei casatorite care isi doresc o sedinta foto de acest gen. Unele dintre aceste se gandesc sa devina mamici in viitorul apropiat, si se gandesc ca probabil nu vor mai obtine niciodata forma fizica din prezent, asa ca isi doresc sa aiba amintire, o astfel de colectie de fotografii.

Alte femei in schimb, iau legatura cu un fotograf de succes precum Andreescu Gabriel, pentru a le realiza astfel de fotografii, pentru ca isi doresc sa le ofere drept cadou partenerilor lor. Cu siguranta, orice barbat indragostit ar fi inebunit si super incantat sa isi vada iubita intr-o astfel de galerie foto, mai ales daca aceasta va fi un cadou special.

Exista si modele profesioniste, sau fete care practica videochatul, care au nevoie de sedinte foto boudoir sau glamour, in interes profesional. De-asemenea, atunci cand apeleaza la serviciile unui fotograf precum Andreescu Gabriel, acesta le poate oferi si sedinte foto videochat, sau fotografie erotica.

Acestea sunt asadar detaliile pe care cu siguranta fiecare trebuie sa le cunoasteti in ceea ce priveste fotografiile boudoir, glamour si fotografie erotica, si cu siguranta atunci cand vedeti astfel de fotografii, trebuie sa admirati si modelul, dar si munca depusa de fotograful profesionist care a realizat sedinta foto, si a obtinut fotografiile fabuloase.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…