De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi un apartament?

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi un apartament?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa te muti in capitala, cu siguranta trebuie sa tii cont de foarte multe aspecte, atunci cand intentionezi sa iti cumperi un apartament, sau chiar si atunci cand cauti apartamente Bucuresti pentru a inchiria pe termen lung unul.

Mai intai de toate, ar trebui sa cunosti foarte bine zona in care vei intentiona sa te muti, astfel ca de exemplu vei putea sa cauti apartamente Pipera, in conditiile in care iti doresti sa locuiesti intr-una din cele mai frumoase zone ale capitalei.

Ideal ar fi sa vizitezi cat mai multe apartamente, pentru ca in acest fel vei putea observa care apartamente se incadreaza in criteriile tale, vei putea sa stii care apartamente se incadreaza in bugetul tau, si vei putea in acest fel sa faci cea mai buna alegere din toate punctele de vedere.

Apoi, va trebui sa tii cont si de zona din cartier in care iti vei alege apartamentul, pentru ca stim cu totii ca in Bucuresti traficul este unul infernal, iar zgomotul este unul cat se poate de deranjant.

Tocmai de aceea, in conditiile in care esti acel gen de persoana care prefera linistea, ar trebui sa eviti cat mai mult posibil zonele intens circulate, iar inainte de a-ti alege apartamentul, ar trebui sa vizitezi locatia in cele mai aglomerate ore, pentru a-ti putea face o parere.

Deasemenea, tot referitor la zona in care este amplasat apartamentul, ar trebui sa te asiguri de faptul ca ai cat mai multe magazine in zona respectiva, ar trebui iarasi sa te asiguri de faptul ca ai in apropiere o statie pentru transportul public, ca exista parcuri si locuri de joaca pentru copii.

Trebuie sa iti alegi apartamentul iarasi intr-o zona in care sa fii aproape de spitale de exemplu, de scoli, de locuri in care se pot desfasura fel si fel de activitati, astfel incat sa ai cum sa iti petreci timpul liber cat mai placut, alaturi de cei dragi.

Ar fi de preferat sa eviti sa iti cumperi apartamentul intr-o zona in care se gasesc cluburi, cafenele sau alte localuri cu muzica live, sau unde muzica rasuna foarte puternic, pentru ca zgomotul respectiv va fi deranjant.

Siguranta este iarasi un aspect pe care ar trebui sa il ai in vedere, motiv pentru care ar trebui sa te interesezi mai intai de toate cat de veche este cladirea, pentru ca in cazul in care intentionezi sa te muti intr-un apartament vechi, acesta va putea sa necesite reparatii sau inlocuiri ale instalatiilor.

In cazul in care acestea nu au fost sau nu sunt inlocuite la timp, pot exista riscuri serioase, precum aparitia incendiilor, sau a altor evenimente tragice.

Plus de asta, este foarte important sa iti alegi apartamentul si intr-o zona sigura, tocmai de aceea zona Pipera poate sa reprezinte o alegere ideala din toate punctele de vedere.

Asadar, atunci cand intentionezi sa iti cumperi un apartament in capitala, cu siguranta trebuie sa tii cont de toate aceste detalii, pentru a face o alegere inspirata.

0 Shares
You May Also Like