De-ce-smartphone-urile-sunt-mai-sensibile-decat-telefoanele-vechi

De ce smartphone-urile sunt mai sensibile decat telefoanele vechi?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre telefoane mobile, cu siguranta de fiecare data oamenii sunt tentati sa faca o comparatie intre telefoanele mobile vechi si smartphone-urile din zilele noastre.

Multi sunt cei care spun ca telefoanele mobile care existau in trecut erau mult mai bune decat smartphone-urile. Lucrurile insa nu stau chiar asa, iar in continuare vom vedea si de ce.

In primul rand, telefoanele mobile vechi, unele nici macar nu aveau ecranul color, in timp ce altele aveau ecranul color, insa nu erau foarte performante.

Spatiul de stocare era infinit mai mic decat cel al smartphone-urilor, telefoanele aveau un soft simplu instalat si cam atat. Acestea puteau sa fie folosite in foarte putine scopuri.

In schimb, un mare plus pe care il aveau telefoanele mobile din trecut este reprezentat de rezistenta lor. In trecut nu ajungeau atat de des telefoanele mobile in service, iar in urma unei cazaturi ele nu se alegeau cu display-ul spart.

Telefoanele mobile din trecut erau prevazute si cu butoane si rezistau foarte mult timp incarcate, dat fiind faptul ca nu aveau un ecran mare, si nici nu erau atat de des utilizate precum smartphone-urile.

In prezent, smartphone-urile pur si simplu ne-au creat dependenta, iar acest lucru nu trebuie sa ne surprinda daca stam sa tinem cont de toate scopurile in care pot sa fie folosite acestea.

In prezent un smartphone poate sa fie folosit pentru a comunica, acesta fiind si principalul scop pentru care au fost create telefoanele mobile.

Spre deosebire de telefoanele din trecut, telefoanele mobile din zilele noastre sunt atat de inteligente, incat datorita aplicatiilor instalate putem afla starea vremii, putem sa aflam cate kalorii am ars, putem afla cele mai interesante stiri.

Plus de asta exista aplicatii care permit ca telefonul sa fie folosit pe post de GPS, insa telefoanele mobile din zilele noastre pot avea instalate mult mai multe aplicatii foarte utile.

Ei bine, din pacate insa, telefoanele mobile din zilele noastre sunt mult mai sensibile decat telefoanele mobile din trecut. Display-ul care fara doar si poate una dintre cele mai sensibile piese telefoane, in urma unei prime cazaturi a smartphone-ului se poate sparge.

In schimb, dupa cum am vazut, in cazul unui telefon mobil vechi, display-ul era mult mai rezistent si nu se crapa in urma unei cazaturi.

Apoi, trebuie precizat ca telefoanele mobile din prezent nu rezista la fel de mult timp incarcate precum cele din trecut. Acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care smartphone-urile sunt folosite toata ziua, in fel si fel de scopuri.

Telefoanele mobile din trecut rezistau mult timp incarcate, insa nu puteau fi folosite in foarte multe scopuri, si nici nu aveau display-ul mare, care sa consume energia.

Asadar, putem sa lungim foarte mult discutia, pentru ca intre telefoanele mobile vechi si cele din prezent exista multe diferente. Cu siguranta cele din trecut erau mai rezistente, insa in ceea ce priveste telefoanele din zilele noastre, acestea sunt mult mai performante.

0 Shares
You May Also Like