De ce sa colaborezi cu o firma care canta coveruri

0 Shares
0
0
0

La anumite evenimente asa cum sunt nuntile si botezurile, sunt foarte multe persoane care se intreaba de ce ar trebui sa aleaga o trupa coveruri in locul unui DJ.

Raspunsurile variaza in functie de tipul de eveniment si de amploarea sa, iar tot mai multe persoane aleg sa colaboreze cu trupe pentru coveruri pentru simplul fapt ca acestea pot anima mult mai bine atmosfera. Este lesne de inteles faptul ca in urma colaborarii cu o trupa, invitatii vor fi mult mai implicati in actiune.

O trupa de coveruri implica foarte bine toti invitatii

In momentul in care lucrezi cu o trupa, membrii acesteia vor face un moment artistic complet, ceea ce inseamna ca atunci cand invitatii dau semne ca incep sa se plictiseasca vor incerca sa comunice si altfel cu ei si ii vor determina sa se intoarca pe ringul de dans.

Atunci cand invitatii de la eveniment sunt multumiti si gazdele evenimentului vor fi fericite pentru ca acest lucru inseamna ca toata lumea se simte bine si toate eforturile de organizare sunt rasplatite.

Inainte de orice eveniment, organizatorii se agita si fac totul pentru ca fiecare persoana prezenta sa se simta bine. Pierd timp pentru cele mai mici detalii si cu siguranta nu vor fi fericiti daca la eveniment exista persoane care nu se simt in largul lor sau care se plictisesc.

Trupele de coveruri permit si alegerea pieselor

Acesta este un aspect foarte important, deoarece multe persoane aleg sa colaboreze cu DJ crezand ca atunci cand lucreeaza cu o trupa de coveruri nu au posibilitatea de a alege melodiile cantate la eveniment. In realitate lucrurile sunt cu mult diferite.

Este foarte adevarat ca repertoriul unei trupe este mai limitat decat cel al unui DJ pentru ca DJ-ul are la dispozitie tot internetul pe care il poate pune in timpul evenimentului, in timp ce trupa trebuie sa invete piesele, insa pe repertoriul unei trupe se vor gasi cele mai populare melodii, iar atunci cand vrei una suplimentara, poti lua in calcul ca daca le spui din timp, vor face totul pentru a invata si piesa solicitata.

Este important sa comunici din timp cu trupa cu care lucrezi pentru ca acestia trebuie sa se armonizeze si sa repete impreuna pentru a invata o piesa noua.

Daca ti se spune ca pur si simplu nu este suficient timp pentru a canta o piesa noua, poti intelege acest aspect pentru ca solistul si instrumentistii trebuie sa se armonizeze pentru a putea canta bine impreuna, iar cele mai multe trupe vor refuza sa cante daca nu pot canta bine o anumita piesa si vor ramane la repertoriul lor clasic.

Avand in vedere toate acestea, colaborarea cu o trupa de coveruri este o idee geniala pentru cei care vor sa aiba un spectacol live la evenimentul lor si pentru cei care isi doresc sa ofere un nivel maxim de entertainment la evenimentul pentru care s-au agitat atat de mult cu organizarea. Cu ajutorul unei trupe de coveruri, se vor obtine cele mai bune rezultate si toti invitatii vor fi fericiti.

0 Shares
You May Also Like