De ce sa alegeti un iPhone in defavoarea unui Android?

De ce sa alegeti un iPhone in defavoarea unui Android?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile dupa cum stim cu totii, sund dispozitive pe care le putem folosi atat pentru a comunica, cat si in diferite alte scopuri, iar pentru ca acestea pot indeplini cu succes o multime de sarcini, este firesc ca fiecare dintre noi sa ne dorim smartphone-uri foarte performante.

Cand vine vorba despre smartphone-urile foarte performante, gandurile noastre zboara spre https://www.totalconvert.ro/produse/telefoane-second-hand-iphone-samsung, acolo unde putem gasi cele mai performante dispozitive iPhone, la cele mai atractive preturi.

Dispozitivele iPhone sunt extrem de apreciate dat fiind faptul ca sunt atat de diferite in comparatie cu cele Android.

Din acest motiv, veti descoperi cateva dintre motivele datorita carora puteti alege cu incredere de pe https://www.totalconvert.ro/produse/telefoane-second-hand-iphone-samsung, un model iPhone in defavoarea unui telefon Android.

  1. iPhone este usor de utilizat

Acesta este primul avantaj cel mai concret de a avea un iPhone. Chiar daca companiile incearca din greu sa produca cele mai bune telefoane pana in prezent, totusi, iPhone isi pastreaza o reputatie buna prin faptul ca este cel mai usor de utilizat pana la aceasta data.

Lucrul interesant despre iPhone este aspectul si textura iOS nu s-a schimbat nici in ziua de azi. Este exact modul in care a fost lansat in 2008.

  1. O mai buna integrare a hardware-ului si software-ului

Acesta este un lucru foarte important pe care oamenii il au in minte atunci cand cumpara un telefon. Este crucial pentru un telefon sa aiba integrarea corecta a hardware-ului si software-ului.

Vei fi intrigat sa stii ca iPhone 7 are un ecran tactil care poate detecta presiunea care se aplica pe el. Un alt avantaj important al utilizarii unui iPhone este ajustarea nivelului de sensibilitate.

  1. Fara bloatware

Majoritatea oamenilor aleg un telefon care are suficient spatiu pentru toate aplicatiile si alte lucruri. Multi utilizatori Android cauta telefoane care nu au probleme de bloatware. Multi producatori furnizeaza telefoane mobile care au o multime de bloatware pe telefon.

Cu toate acestea, nu veti avea probleme cu un iPhone, deoarece nu are incarcat vreun bloatware. Desi Apple a inclus multe aplicatii care nu sunt necesare, totusi puteti incarca o multime de lucruri nedorite. Asadar, daca doriti sa instalati o aplicatie de urmarire pe iPhone, puteti instala fara nicio ezitare.

  1. iPhone este mai rapid decat telefoanele Android

Nu se poate contesta faptul ca iPhone-urile sunt mai rapide decat telefoanele Android. Media continua sa compare iPhone-ul cu telefoanele Samsung, dar iPhone isi rezerva intotdeauna primul loc. Daca utilizati iPhone veti vedea cat de rapid este.

Partea interesanta despre iPhone este ca incepe deschiderea aplicatiilor de fundal imediat ce incepeti sa navigati. Calitatea apelurilor este de prim rang atunci cand vine vorba de utilizarea iPhone-ului, iar caracteristica sa personalizata FaceTime permite conferinte video de inalta calitate.

  1. Are cele mai bune aplicatii

Nimeni nu poate nega faptul ca, iPhone are de departe cele mai bune aplicatii. Retineti ca iOS si Android au milioane de aplicatii de top in magazinele lor. Asadar, in cazul in care doriti sa descarcati o aplicatie care utilizeaza apel video, puteti face cu usurinta acest lucru cu un iPhone.

Partea intriganta este aceea ca toate aplicatiile care sunt disponibile in magazinul AppStore sunt verificate si complet sigure de utilizat.

Daca incercati sa descarcati o aplicatie dintr-un Android conventional, telefonul dvs. ar putea avea probleme daca un virus infecteaza telefonul mobil dupa descarcarea aplicatiei.

  1. Functioneaza fara probleme cu Mac-uri

Daca nu ati lucrat cu mac-uri inainte de a face acest lucru cu un iPhone in mana, aflati ca mac-urile functioneaza perfect cu iPhone-urile, motiv pentru care multi oameni se arunca peste aceasta combinatie uimitoare.

Daca nu stiti ce trebuie sa stiti, functia de continuitate din macOS va permite sa trimiteti si sa primiti mesaje prin MacBook impreuna cu apelurile. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va tineti iPhone-ul langa MacBook.

  1. Apple Pay

Aplicati Pay are o multime de rivali, dar totusi reuseste sa isi duca o reputatie buna in randul utilizatorilor Apple. Apple Pay este o metoda populara pentru efectuarea platilor prin telefonul mobil. Veti fi surprins sa stiti, dar este simplu de utilizat.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va apropiati iPhone-ul de terminalul de plata si sa apasati cu degetul pe Touch ID. Dupa ce va aproba amprenta dvs., veti putea naviga platile online.

  1. Cel mai bun ajutor si suport

De obicei, cand oamenii au o problema cu telefonul lor, apeleaza la ajutor si asistenta sau incearca sa gaseasca o solutie online. Cu toate acestea, cu un iPhone in mana, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati baza de date masiva de iPhone, care este inundata cu articole informative, fiecare dintre ei ajutand utilizatorii in orice problema au. Apple ofera, de asemenea, ajutor live prin chat cu serviciul pentru clienti.

Concluzie:

Exista multe alte avantaje ale utilizarii unui iPhone. Cele mentionate mai sus sunt doar cateva dintre beneficiile concrete pe care trebuie sa le cunoasteti, insa tinand cont chiar si de acestea doar, se poate spune ca alegerea unui model iPhone este una foarte inspirata.

0 Shares
You May Also Like