De ce nu se deschide Huawei P30?

De ce nu se deschide Huawei P30?

0 Shares
0
0
0

Daca telefonul dvs. Huawei P30 nu se va deschide, este posibil ca acest lucru sa se datoreze unor piese telefoane Huawei defecte sau altor probleme, iar mai multe detalii puteti afla in continuare, cand va prezentam posibilele solutii de remediere a problemei.

Incarcati dispozitivul

Daca anterior ati folosit Huawei P30 fara o problema, chiar inainte de a se opri din nou, este posibil sa fi ramas pur si simplu fara baterie mai devreme decat v-ati asteptat. Primul lucru pe care ar trebui sa il faceti in acest caz este sa lasati telefonul sa se incarce aproximativ 30 de minute.

Acest lucru ar trebui sa ofere bateriei mai mult timp pentru a se reincarca. Dupa terminarea sesiunii de incarcare, incercati sa reporniti telefonul din nou.

In timp ce incarcati, asigurati-va ca nu incercati sa porniti dispozitivul pentru a evita scurgerea bateriei inutil.

Simulati o repornire fortata

Urmatorul pas de depanare pe care doriti sa-l faceti este sa aflati daca Huawei P30 se deschide inca dupa o repornire. Incercati sa faceti o repornire fortata apasand si mentinand apasata tasta de pornire timp de 10 pana la 15 secunde.

Daca telefonul dvs. functioneaza, atunci in mod normal ar trebui sa reporneasca si ar trebui sa simtiti o vibratie si sa vedeti sigla Huawei. In cazul in care nu simtiti vibratia si ecranul este inca gol, atunci pur si simplu apasati si mentineti apasata tasta de pornire mai mult timp pana cand vedeti ca dispozitivul este reluat.

Daca nu se schimba nimic dupa ce incercati sa reporniti dispozitivul de cateva ori, puteti abandona aceasta depanare si sa continuati la cele de mai jos.

Un alt set de accesorii de incarcare

In cazul in care problema consta in accesoriile de incarcare, ar trebui sa luati in considerare utilizarea unui alt set de cabluri si adaptor pentru acest dispozitiv.

Daca aveti un prieten cu acelasi dispozitiv, incercati sa imprumutati cablul si adaptorul de incarcare pentru a va incarca dispozitivul Huawei timp de 30 de minute. Acest lucru ar trebui sa va ajute sa determinati daca setul de accesorii de incarcare al dispozitivului este defect sau nu.

Verificati portul de incarcare

Un alt posibil motiv pentru care Huawei P30 nu se va porni poate fi un port de incarcare care nu functioneaza corect. Este posibil sa existe doar murdarie, scame sauun mic obiect strain care sa nu ii permita cablului de incarcare sa incarce dispozitivul.

Pentru a verifica portul, incercati sa utilizati o lupa pentru a vedea mai clar in interior. Daca observati murdarie sau praf in interior, asigurati-va ca il indepartati. Nu lipiti nimic in interior pentru a evita deteriorarea sistemului.

Verificati daca exista problema ecranului / Verificati daca aveti asigurare pentru ecran

Dupa ce ati incarcat dispozitivul timp de o jumatate de ora, deconectati-l si verificati daca acesta este pornit.

Daca ecranul ramane negru, cautati semne care ar trebui sa spuna daca telefonul se aprinde bine. Daca vibreaza sau emite un sunet atunci cand il deschideti, asta inseamna ca actioneaza bine.

Cea mai probabila problema trebuie sa fie doar pe ecran. Este posibil sa fiti totusi nevoiti sa inlocuiti ansamblul ecranului, dar cel putin stiti ca placa de baza poate functiona normal.

Contactati Huawei pentru asistenta

In cazul in care nimic nu functioneaza si Huawei P30 nu se va activa in acest moment, cea mai buna solutie pe care o puteti face este sa lasati producatorul sa va ajute. Este evident in acest moment ca problema problemei este dincolo de depanarea pe cont propriu. Este posibil sa apara o defectiune hardware in spatele defectiunii telefonului.

Obtineti ajutor de la tehnician independent

Va recomandam sa lasati producatorul de telefon sa faca orice reparatie pe dispozitivul dvs., dar daca optiunea nu este posibila din orice motiv, atunci lasati telefonul intr-un service gsm, pentru ca un tehnician sa remedieze problema.

0 Shares
You May Also Like