De ce nu isi cumpara utilizatorii de smartphone-uri huse?

0 Shares
0
0
0

Datorita faptului ca odata cu trecerea timpului telefoanele mobile inteligente au ajuns sa ne creeze dependenta, nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca aceste telefoane mobile inteligente sunt dispozitivele cele mai cautate de pe piata.

Si daca tot am ajuns sa fim dependenti de aceste dispozitive, nici nu mai cred ca trebuie sa specific faptul ca fiecare dintre noi vom cauta sa ne indreptam atentia de fiecare data spre telefoane foarte performante, care speram sa functioneze cat mai bine, si foarte mult timp daca se poate.

Ei bine, pentru asta insa, indiferent de ce brand de telefoane mobile preferam, si spre ce model ne indreptam atentia, va trebui sa stim cum sa ne ocupam de intretinerea dispozitivului.

Mai intai de toate, va trebui sa ne preocupe foarte mult integritatea display-ului, asa ca o folie de sticla pentru protectia ecranului este mai mult decat obligatoriu sa o cumparam.

In primul rand, daca avem telefonul protejat de un astfel de accesoriu, display-ul nu se va mai crapa in eventualitatea unui impact. In situatia cea mai rea, se va sparge folia din sticla, insa ce conteaza cel mai mult, display-ul va ramane neatins.

Mai mult decat atat, folia din sticla pentru ecran, poate sa protejeze intr-un mod exemplar ecranul telefonului, asa ca factorii nedoriti precum praful sau murdaria, ori alti factori daunatori, nu pot afecta display-ul telefonului.

Un alt accesoriu pentru telefonul mobil spre care ar cam trebui sa iti indrepti atentia, este husa smartphone.

Sunt insa si o multime de utilizatori care nu isi cumpara un astfel de accesoriu datorita faptului ca ei considera ca o husa are un rol mai mult estetic decat un rol practice.

Alti utilizatori considera ca daca si-au protejat deja ecranul cu un geam de protectie din sticla, nu mai este nevoie sa opteze si pentru o husa smartphone.

Alti utilizatori de smartphone sunt de parere ca husele se murdaresc foarte usor si ca trebuiesc curatate foarte des, asa ca renunta la ideea de a cumpara o husa.

Ei bine, toate aceste pareri sunt in mod evident gresite, pentru ca in primul rand, atunci cand discutam despre o husa smartphone, indiferent ca discutam despre o husa universala sau ca vorbim despre huse LG, acestea au mai intai de toate un rol practic.

Husa poate sa protejeze telefonul chiar si in cazul in care acesta este scapat pe jos, sau daca telefonul se ciocneste cu un obiect dur.

In al doilea rand, trebuie sa stii ca o husa, poate sa iti protejeze telefonul fie in totalitate, fie doar partial, in functie de modelul pentru care optezi, asa ca se merita sa iti alegi o husa, indiferent de ce preferinte ai cand vine vorba despre acest accesoriu.

Un alt aspect important, este acela ca husa nu ii permite telefonului sa aiba un aspect neingrijit, sau sa capete un grad mare de uzura, asa ca poti sa iti pastrezi telefonul in husa, iar el va arata mai tot timpul ca un dispozitiv nou.

0 Shares
You May Also Like