De ce merita sa alegi bradul artificial in locul celui natural?

De ce merita sa alegi bradul artificial in locul celui natural?

0 Shares
0
0
0

De Craciun vrei ca totul sa fie perfect. Cadouri, mancare si cina de Craciun, decoratiuni … Din acest motiv, trebuie sa nu mai pierzi timp si sa iti poti cumpara bradul artificial online si, bineinteles, sa faci achizitia corect.

Dar sunt atat de multi brazi de Craciun din care sa alegi, nu? Nu iti face griji, urmeaza doar aceste instructiuni si vei putea alege dintre cei mai frumosi brazi de Craciun pe cel care ti se potriveste cel mai bine pentru a face acest Craciun un pic mai frumos.

Exista pareri diferite despre bradul artificial de Craciun. Oponentii sustin ca nu ajuta la crearea atmosferei de Craciun, in timp ce suporterii il aleg din motive practice. Un decor perfect executat economiseste timp (expeditiile anuale in cautarea unui copac sunt trecutul!) si bani (o cheltuiala de multi ani). Bradul artificial nu pierde acele si isi pastreaza aspectul ireprosabil mai mult de un sezon. Retine si ca selectarea unui pom de Craciun artificial salveaza multi copaci naturali.

La ce sa fii atent cand il alegi?

Bradul este o achizitie de ani de zile si trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Trebuie sa fie rezistent, estetic si sigur. Selectand bradul artificial trebuie sa fii atent la materialul folosit. Materialele din PVC si PU trebuie sa aiba cea mai buna calitate. Numarul de ace este, de asemenea, important. Acestea adauga abundenta si ar trebui sa aiba aspectul ireprosabil. Alege dimensiunea copacului pentru conditiile in care vrei sa-l pui.

Cum alegi bradul artificial potrivit pentru interior?

Bradul artificial de Craciun ar trebui sa se incadreze in interiorul in care vrei sa-l asezi. Inainte de a alege, gandeste-te la suprafata camerei, spatiul destinat decorului, la inaltimea camerei.

Cand determini locul pentru brad, decide dimensiunea si inaltimea acestuia. Aminteste-ti ca intre varful pomului si tavan ar trebui sa pastrezi aproximativ 15 – 20 cm de spatiu liber. Acest lucru permite un ornament mai mare. Visele tale despre un pom de Craciun mare si luxuriant, cu ramuri lungi, sunt implinite de extraordinarul brad Nordmann.

Un interior mic este o mare provocare! Contrar normei, nu este atat de dificil sa-l decorezi de Craciun! Desigur, modelele foarte impunatoare nu sunt potrivite. De ce? Pentru interioare mici, merita sa acorzi atentie brazilor mai mici cu o inaltime de 150 cm sau cei care nu depasesc 110 cm in diametru. Dar inainte de achizitia finala, va fi necesar sa te gandesti la locul specific de asezare a bradului.

Cel mai mare avantaj al brazilor artificiali este designul lor. Dimensiunea lor destul de mica iti permite sa il depozitezi in dulap sau intr-un subsol mic, sistemul sau facilitand asamblarea si demontarea acestuia. Asamblarea se face doar in cateva momente, iar apoi iti poti lua oricat de mult timp de distractie in familie pentru a-l amenaja!

Ai putea fi, de asemenea, interesat sa alegi densitatea acelor pentru pomii de Craciun artificiali. In mod normal, modelele mai ieftine au densitatea mai mica de ace si se recomanda numai daca vei plasa o multime de ornamente si sunt voluminoase, cum ar fi panglici, bile, cadouri etc. Daca alegi o decorare simpla, asigura-te ca bradul ales are o densitate mai mare de ace.

0 Shares
You May Also Like