Ai nevoie de un put? Eco Drill este echipa pe care te poti baza

0 Shares
0
0
0

Daca iti construiesti o casa intr-o zona care nu are conectare la reteaua de apa ori poate ai un business departe de oras, ai nevoie de o sursa de alimentare cu apa. Cu siguranta o fantana nu este o solutie daca aveti multi membri in familie, gospodarie de intretinut si poate si o gradina sau o sera. F

antanile pot seca, plus ca apa provenind dintr-un strat acvifer mai apropiat de suprafata poate fi contaminata, deci nociva pentru sanatate. In cazul apei provenite dintr-un put de mare adancime, nivelul de impuritati organice este aproape de 0 si apa este interminabila. Pentru realizarea unui astfel de put este nevoie de o echipa specializata in acest domeniu, iar Eco Drill, cu o experienta de peste 13 ani pe piata, este cea pe care te poti baza in acest caz.

Alte beneficii ale unui put de mare adancime

Pe langa apa curata veti avea parte si de un debit constant al acesteia, iar putul va ajuta sa faceti chiar si economie financiara. Nu veti mai plati factura la apa si cu siguranta se gasesc sisteme de pompare a apei care sa fie economice energetic. Desi este o investitie initial mare, totusi in timp se atenueaza datorita acestui aspect.

Realizarea unui astfel de put se face prin doua metode de foraj, depinzand de zona si litologia solului. Cei de la Eco Drill sunt specializati in doua dintre cele mai dificile si complexe tipuri de foraj si anume forajul hidraulic cu circulatie de fluid si forajul uscat cu ciocan de fund. Primul se utilizeaza in cazul solurilor moi, formate din pietris, argile si nisip, iar al doilea se utilizeaza in soluri mai dure precum roca, marmura, calcar si altele.

Acestia au in dotare echipamente performante si folosesc numai materiale de inalta calitate atunci cand construiesc un put. Faptul ca ofera si garantie lucrarii denota ca echipa este profesionista, serioasa si implicata in a va oferi servicii de calitate. Personalul este calificat cu experienta vasta in domeniu si se deplaseaza oriunde in tara pentru executarea unui foraj, indiferent de anotimp.

Pretul unui foraj nu este fix, intrucat se stabileste in functie de zona, de litologia solului, de diametrul tubulaturii si de tipul de foraj folosit. Daca iti doresti o oferta de pret, o poti solicita completand un formular online sau contacteaza echipa telefonic.

Pentru a afla mai multe despre foraje, dar si despre alte servicii pe care le ofera cei de la Eco Drill, accesati www.ecodrillforaje.ro.

0 Shares
You May Also Like