De ce este indicat sa vorbim limba engleza?

De ce este indicat sa vorbim limba engleza?

0 Shares
0
0
0

Invatarea unei limbi noi este intotdeauna o idee excelenta. Iti ofera beneficii incredibile care vin cu sprijinul stiintei! Fara doar si poate insa, cea mai importanta si cea mai utila limba de invatat este engleza, iar cei care isi doresc sa invete aceasta limba sau sa isi perfectioneze cunostintele, pot participa la cursuri de limba engleza, dar si la diferite alte cursuri de limbi straine , pentru a invata si alte limbi straine.

1,5 miliarde de oameni vorbesc astazi engleza. In intreaga lume, engleza este alegerea implicita a tarilor si a industriilor majore. S-ar putea chiar sa fiti surprinsi de unele dintre tarile care va devin mai accesibile doar pentru invatarea limbii. Avantajele invatarii limbii engleze sunt imense si vaste.

Astazi, vom explora cateva dintre aceste avantaje fantastice pe care le-ati putea obtine din invatarea limbii engleze. Iata asadar de ce este indicat sa participati la cursuri de limba engleza.

Tine creierul activ

Invatarea oricarei limbi iti mentine creierul activ si provocat. De fapt, creierul tau schimba activitatea electrica si dimensiunea cand inveti o limba noua. Indiferent de varsta, exista avantaje pentru invatarea unei limbi noi. Cand decideti sa invatati limba engleza, va oferiti un antrenament mai riguros datorita naturii sale complicate.

Engleza este o combinatie de mai multe origini precum germanica, latina si franceza. Vorbitorii cu aceste limbi native vor avea unele avantaje de invatare. Intre timp, vorbitori din zone precum Japonia s-ar putea trezi prin obstacole mentale pentru a intelege si stapani sunetele necunoscute. In plus, in timp ce vorbirile de cuvinte se schimba in intreaga lume vorbitoare de engleza, este destul de dificil sa obtii pronuntia corecta a cuvintelor.

Locuri de munca mai bine platite

Lumea nu are o limba globala, dar engleza este optiunea implicita pentru nenumarate forme de comunicare de pe glob. De aceea, unul dintre avantajele invatarii limbii engleze este ca iti imbunatateste semnificativ potentialul de angajare. Nu numai ca este o acreditiva atragatoare in CV-ul tau, dar este dovedit si statistic pentru a-ti creste potentialul de angajare.

Exista domenii in care limba engleza este o necesitate, iar aici discutam despre afaceri in primul rand, mai ales pentru cei care au parteneri de afaceri straini. De-asemenea, in domeniul stiintei este necesara limba engleza dat fiind faptul ca foarte multi oameni de stiinta si cercetatori sunt britanici. Nu in ultimul rand, in domeniul IT, este necesara aceasta limba.

Una dintre cele mai bune limbi de invatat pentru calatorii

Daca credeti ca engleza va poate duce doar in locuri precum SUA, Marea Britanie si Canada, avem o veste grozava: Exista peste 50 de tari de limba engleza in intreaga lume. Si asta nu conteaza pentru toata lumea. In multe orase, in special in Europa, engleza este aproape o a doua limba neoficiala, unde expatarii si turistii constituie o parte semnificativa a comunitatii. Chiar si in locuri precum China, unde cateva milioane din 1,3 miliarde din tara vorbesc limba, aveti o sansa buna sa intalniti vorbitori de engleza in orasele sale.

Te ajuta sa intri in scoli mari 

Ca si aplicatiile de angajare, unul dintre cele mai bune beneficii ale invatarii limbii engleze sunt oportunitatile educationale. Daca doriti acces la unele dintre cele mai bune scoli precum Harvard, Stanford, Oxford, Cambridge sau MIT, atunci cunoasterea limbii engleze va ofera un avantaj incredibil. Se asteapta ca aproximativ 2 miliarde de oameni din intreaga lume sa invete engleza in urmatorul deceniu.

Bucurati-va de literatura si filmele clasice in limba materna

In ultimele secole, multe dintre lucrarile clasice de film si literatura din lume au fost create in engleza. In timp ce puteti avea acces la copii traduse, ceva intotdeauna tinde sa se simta „oprit” in legatura cu produsul final. La fel se poate spune si pentru lucrarile clasice traduse in engleza.

Aceste tipuri de traduceri inmultite ingreuneaza aprecierea unora dintre marile lucrari ale artistilor de limba engleza de la Shakespeare la Stephen King. De la Hitchcock la Scorsese, pentru a simti cu adevarat o mare opera de film sau literatura, cel mai bine este sa o experimentati in limba sa materna.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante motive pentru care este indicat ca toata lumea sa vorbeasca limba engleza. Cei care isi doresc sa invete aceasta limba, pot participa la cursuri de limbi straine, unde se invata limba engleza, iar cei care deja vorbesc aceasta limba, pot participa la cursuri de perfectionare.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…