De ce este indicat sa purtati bijuterii din argint?

De ce este indicat sa purtati bijuterii din argint?

0 Shares
0
0
0

Oamenii iubesc bijuteriile, si cu siguranta nu rateaza niciodata ocazia de a-si cumpara o bratara, un inel, un colier, o pereche de cercei sau diferite alte bijuterii.

Atunci cand vine vorba despre alegerea bijuteriilor, cei interesati sa isi cumpere asemenea accesorii, isi indreapta atentia spre bijuterii din argint, in primul rand datorita faptului ca argintul este mult mai atractiv in ceea ce priveste pretul, in comparatie cu aurul.

Apoi, trebuie sa recunoastem faptul ca argingul are si o serie importanta de beneficii pentru sanatate, motiv datorita caruia, este important sa purtati bijuterii din argint.

Pentru a cumpara bijuterii la cele mai atractive preturi, in mod evident trebuie sa va indreptati atentia spre casele de amanet, pentru ca multi oameni isi amaneteaza sau isi vand bijuteriile accesand https://www.casa-amanet.com/cumparamargint, iar dvs. le puteti cumpara la cele mai accesibile preturi.

Pana sa cumparati insa bijuterii din argint, iata in randurie care urmeaza, mai multe informatii importante in ceea ce priveste acest metal, si de ce este indicat sa purtati bijuterii din argint.

Ce face argintul pentru sanatatea dvs?

Argintul are numeroase proprietati care pot fi benefice pentru sanatate, si care au fost folosite de-a lungul timpului si culturii. Este un agent antimicrobian puternic care este deosebit de eficient la prevenirea racelii si a gripei. Argintul contribuie si la vindecarea ranilor si la ingrijirea pielii.

Argintul este de asemenea eficient si pentru reglarea si circulatia interna a caldurii. Cand este aplicat in cantitatea si maniera potrivita, argintul ofera, de asemenea, protectie impotriva radiatiilor electromagnetice daunatoare de la telefoanele mobile si alte electronice.

Cum functioneaza?

Beneficiile argintului sunt derivate din conductivitatea sa electrica si termica – adica capacitatea sa de a genera un camp electric care distribuie electricitatea si caldura in jurul corpului. Ionii de argint incarcati pozitiv creeaza un camp conductor care reflecta radiatia electromagnetica departe de corp, la fel cum oglinda reflecta lumina.

Acest camp stimuleaza conductivitatea existenta a organismului, imbunatatind circulatia sangelui, echilibrul de temperatura si vindecarea generala.

Acesti ioni de argint pozitiv se leaga de asemenea de receptorii de oxigen incarcati negativ in bacterii, destabilizandu enzimele metabolice si determinandu-le sa se sufoacae.

Cum se poate purta argint pentru a culege aceste beneficii?

Argintul poate fi purtat pe piele, unde este capabil sa interactioneze cu conductivitatea naturala a pielii dvs., si sa ofere cele mai multe beneficii pentru eventuale iritatii ale pielii, probleme de circulatie sau dezechilibru de temperatura.

Purtarea bijuteriilor din argint ofera exterior un „scut” impotriva germenilor si bacteriilor de zi cu zi, precum si radiatiilor electromagnetice.

In ce situatii v-ar avantaja cel mai mult sa purtati argint?

Argintul este cel mai bine purtat atunci cand fie sistemul imunitar este slab, fie cand corpul se confrunta cu un mediu deosebit de dificil, cum ar fi calatoriile, mediile urbane toxice sau spatiile de birou hiperconectate, in care va confruntati cu o expunere crescuta atat la germeni, cat si la electronice.

In aceste conditii, cu siguranta purtarea uneia sau a mai multor bijuterii din arting, special alese pentru a crea o completa tinuta, reprezinta o alegere foarte buna. Purtarea bijuteriilor de argint in avion sau in timpul calatoriei va mentine curat si fara germeni, adaugand in acelasi timp un plus pentru confortul dvs. general.

Cum se vor simti oamenii dupa ce au purtat argint? 

Puteti experimenta niveluri de energie si stari de spirit mai echilibrate in timp ce purtati bijuterii de argint in timpul zilei, atunci cand petreceti timp in fata computerului, sau in timpul calatoriei – intrucat compensati tulburarile de retea wifi si electrice, imbunatatiti echilibrul de temperatura si circulatia generala si mentineti igiena si imunitatea optime.

Ce puteti combina cu argintul pentru a profita la maxim de asta?

Argintul este combinat cel mai bine cu un stil de viata sanatos, activ, care include activitatea fizica, precum si exercitii mentale precum meditatia, vizualizarea si gandirea pozitiva.

Expunerea noastra excesiva la tehnologie este o problema psihologica si fizica – si cu totii trebuie sa luam masuri proactive pentru a ne proteja linistea sufleteasca, concentrarea si claritatea mentala. Purtand bijuterii din argint, ne protejam intr-o oarecare masura.

Ei bine, acum ca ati aflat atat de multe detalii in ceea ce priveste argintul, cel mai probabil veti dori sa va alegeti diferite bijuterii din argint. Le puteti alege de la casele de amanet, la cele mai atractive preturi atunci cand bugetul dvs. nu este unul foarte mare.

Daca insa detineti bijuterii din argint, si doriti sa le vindeti pentru a aduca mai multi bani si pentru a va cumpara alte bijuterii, puteti accesa https://www.casa-amanet.com/cumparamargint, cu scopul de a va vinde bijuteriile.

Cu un singur click pe linkul respectiv, veti fi la doar un pas de a va vinde bijuteriile din argint, simplu si rapid, la cele mai atractive preturi. In acest fel, veti obtine banii necesari pentru a va cumpara diferite alte bijuterii.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…